Pyynikin kesäteatteri: Nuotin vierestä

  pe 5.7.
  18:00
  Pyynikin kesäteatteri | Jalkasaarentie 3, Tampere | iCal

  Pyynikin kesäteatterissa nähdään uusi kotimainen komedia Nuotin vierestä 11.6.–10.8.2019.  Pyynikin kesäteatterin railakkaassa ihmissuhdekomediassa insinööri Artolla on elämässä selvät sävelet määrätietoisen vaimonsa viisivuotissuunnitelman toteuttajana, kunnes äiti ja kohtalo puuttuvat peliin.

  Kotimaisen kantaesityksen ohjaa Ola Tuominen, joka saapuu Pyynikin kesäteatteriin ensimmäistä kertaa ohjaajaksi. Aiemmin hänet on nähty Pyynikillä näyttelijän rooleissa.

  – Pyynikin kesäteatterin kaikki työntekijät kautta aikojen ovat ”valantehneitä puistotyöntekijöitä”, joita yhdistää laji nimeltä suomalainen ja erityisesti tamperelainen kesäteatteri. Itse useina kesinä legendaarisessa kansallismaisemassa näytelleenä vaihdan näkökulman ohjaajan penkille kesällä 2019. Toivotan kaikki tervetulleeksi Pyynikin kesäteatteriin! Tuominen toivottaa.

  Vuonna 2016 julkaistuun elokuvaan pohjautuvan teoksen dramatisoi alkuperäiskäsikirjoittaja Johanna Hartikainen yhteistyössä Tuomisen ja kesäteatterin toiminnanjohtaja Hanna Suurhaskon kanssa.

  – On hauskaa ja innostavaa päästä suunnittelemaan ja kirjoittamaan teatterille. Tiimityöskentelymme on alkanut lupaavasti, jokainen palaveri on ollut antoisa ja jopa riehakas. Lupaa toivottavasti hyvää lopputuloksen kannalta, toivoo käsikirjoittaja Hartikainen yhteistyön alkaessa.

  Kuvat: Joonas Järventie
  Ensi-ilta 14.6.2019

  TOIMITUKSEN VINKIT

  Liput halvemmalla teatterilta ja Kulttuurimyymälä Aplodista

  Ravintola Pyy luontokävelymatkan varrella keskustasta

  Hopealinjalla kätevästi laituriin Viikinsaaresta tai Laukon torilta


  Tapahtuma > Teatteri ja tanssi


  Pyynikin kesäteatteri: Nuotin vierestä
  pe 5.7.
  18:00
  Hintaluokka: 37 Pyynikin kesäteatteri
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Pyynikin kesäteatteri

  Pyynikin kesäteatteri
  Jalkasaarentie 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä