Pietarin Spektaakkeli Telakalla

  pe 28.2.
  22:00
  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Pietarin Spektaakkeli on pienestä koostaan huolimatta nimensä väärti, juurevaa rytmiä, bluussia, soulia, funkkia, reggaeta, räppiä, rokkia, punkkia ja iskelmää soittava orkesteri.

  Pietari Kiviharjun, Mitja Tuuralan, Tyko Haapalan ja Sami ”Kanttori” Niemisen muodostaman kokoonpanon monipuolinen keitos taipuu rämeiden askeettisesta voodoosta aina kokokansan tanssihalli -ralleihin ja kaikkeen siltä väliltä.

  Pietarin Spektaakkelin kolmas pitkäsoitto Siivet julkaistiin 14.2.2020. Jo aiemmin albumista saatiin esimakua mm. kappaleella Venttaat-singlen myötä. Yhtye esiintyy Telakalla perjantaina 28.2.2020.


  Tapahtuma > Jazz


  Pietarin Spektaakkeli Telakalla
  pe 28.2.
  22:00
  Hintaluokka: 12
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  KOHOKOHTIA

  su 26.4.19:00 Last Sunday Jam SessionTelakka
  su 31.5.19:00 Last Sunday Jam SessionTelakka