Pastis

  ke 22.5.
  22:00
  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Stupido 30-juhlaklubi tuo Pastiksen keikalle Tampereelle. Molemmat talven Helsingin keikkansa loppuun myynyt Pastis on viisihenkinen kitarapop-ryhmä, joka vannoo itseilmaisun, dekadenssin ja rock n’ rollin nimeen.

  Pastiksen musiikki ammentaa vaikutteita laajasti niin merseybeatista, brittirockista kuin 2000-luvun indiestäkin, murtautuen ulos vallitsevista suomi-indien raameista.

  Hyvän vastaanoton saaneen debyytti-EP:n jatkoksi Pastis julkaisi
  helmikuussa 2019 ensimmäisen pitkäsoittonsa. Circles-albumin
  äänityksestä vastasi Emma-palkittu Lauri Eloranta, vierailevina
  muusikoina levyllä kuullaan mm. trumpettivirtuoosi Antero Prihaa.

  Pastiksen singlet ovat saavuttaneet radiosoittoa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Debyyttialbumin avausraita Around Here noteerattiin jopa legendaarisen Steve Lamacqin ohjelmassa BBC Radio 6:lla!


  Tapahtuma > Keikat


  Pastis
  ke 22.5.
  22:00
  Hintaluokka: vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä