Pääesiintyjät

  pe 20.9.
  23:00
  Jack the Rooster | Satakunnankatu 13 B, Tampere | iCal

  Juurevuutta ja heinälatoromantiikkaa on tulossa Tampereelle perjantaina 20.9., kun Pääesiintyjät kipuaa Jack the Roosterin lavalle perjantaina 20. syyskuuta.

  Pääesiintyjät tulee taas. Nykykokoonpanossa vaikuttavat Francinen alkuperäinen basisti Mika Jokinen (kitara) ja Francinen nykyinen basisti Pete Salomaa (läskibasso), jotka ovat saaneet seurakseen Agentsista tutun laulusolistin Vesa Haajan sekä rumpali Timo Järvisen, joka omaa vahvan taustan monista roots-orkestereista.

  Vuonna 1993 Suomea hämmästytti ja ihastutti vanhojen Suomi-filmien heinälatoromantiikasta ja jatsahtavasta rockabillypopista ideoita ammentava Pääesiintyjät-yhtye, jonka kappaleet ”Sua aattelen”, ”Iiris” ja ”Älä ota pitkätukkaa” soivat taajaan radioaalloilla.

  Orkesteri ehti vielä loppuvuodesta julkaisemaan kokopitkän albumin, joka oli kekseliäästi saanut nimen ”Pitkäsoitto”. Tämän jälkeen yhtye yllättäen häipyi maisemista yhtä nopeasti kuin oli ilmestynytkin.

  Pääesiintyjien kappaleet jäivät kuitenkin elämään fanien keskuuteen. 26 vuodessa yhtyeestä on muodostunut mystinen kulttibändi, jota toistuvasti on vuosien varrella pyydetty palaamaan keikkalavoille, mutta tähän asti turhaan.

  Pääesiintyjät tekee vihdoin odotetun paluun lavoille ja mikä parasta myös levylle, sillä helmikuun 8. päivä (2019) Bluelight Records julkaisi Pääesiintyjien uuden singlen 26 vuoden hiljaiselon jälkeen. Lisää uutta musiikkia on odotettavissa!

  Yhtyeen kokoonpano on kokenut pieniä viilauksia, sillä alkuperäisjäsenet Mika Jokinen (kitara) ja Pete Salomaa (läskibasso) ovat saaneet seurakseen Agentsista tutun laulusolistin Vesa Haajan sekä rumpali Timo Järvisen, joka omaa vahvan taustan monista roots-orkestereista.

  Pääesiintyjät viihdyttää Tampereen Jack the Roosterissa perjantaina 20. syyskuuta. Pääsylippuja myydään ovelta hintaan 10 euroa/kpl.


  Tapahtuma > Keikat


  Pääesiintyjät
  pe 20.9.
  23:00
  Hintaluokka: 10
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Jack the Rooster
  Satakunnankatu 13 B
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä