SIIRTYY: Osmo Ikonen Swings

  Osmo Ikonen, jazz-keikat Tampereella
  Osmo Ikonen, kuva: Antti Rintala
  pe 14.1. 19:00
  Kangasala-talo | Kuohunharjuntie 6, Kangasala | iCal

  Laulaja Osmo Ikonen on tuttu muun muassa television SuomiLOVE:sta ja Sunrise Avenue -yhtyeestä. Hän on todellinen musiikin monilahjakkuus, joka on jo pitkään tehnyt omaa soolouraansa vaihtaen sujuvasti musiikkityylistä ja instrumentista toiseen.

  Swings-kokoonpanon ohjelmisto koostuu Ikosen omasta tuotannosta sekä kotimaisista ja ulkomaisista pophiteistä, kaikki uudelleen sovitettuina.

  Svengaavan bändin sykkeestä vastaavat rumpali Tomi Salesvuo ja basisti Jori Huhtala. Puhallinsooloja taituroivat muiden muassa trumpetisti Jukka Eskola ja pasunisti Antti Rissanen.

  Osmo Ikonen Swings (muutokset mahdollisia):

  Osmo Ikonen, laulu ja kitara
  Jukka Eskola, trumpetti
  Aleksi Ahoniemi, saksofoni
  Antti Rissanen, pasuuna
  Ilmari Aitoaho, piano
  Jori Huhtala, basso
  Tomi Salesvuo, rummut


  Tapahtumat > Jazz


  SIIRTYY: Osmo Ikonen Swings
  pe 14.1.
  19:00
  Hintaluokka: Peruslippu 28 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Kangasala-talo

  Kangasala-talo
  Kuohunharjuntie 6
  Kangasala

  Hotellit läheisyydessä


  Kangasala-taloon on helppo tulla myös Tampereelta: bussi nro 40 vie Koskipuistosta suoraan Kangasalan keskustaan Kangasala-talon kupeeseen. Autolla 15 minuuttia Tampereelta Lahden suuntaan.

  Tapahtumapaikan kotisivut: www.kangasala-talo.fi

  Kangasala-talo on maan uusin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kulttuurikeskuksessa on 290-paikkainen konserttisali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria ja kunnanvaltuuston kokoussali. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle rakennukselle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Kangasala-talo oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi. Kangasala-talon ohjelmiston kuuluvat tällä hetkellä klassinen ja kevyt musiikki, kuvataide, teatteri, elokuva ja tanssi. Tapahtumia tehdään myös lapsille ja nuorille.

  KOHOKOHTIA

  to 7.4.19:00 Pate Mustajärvi – Tämä(kin) tarina on tosiKangasala-talo
  to 16.6. - su 19.6. Kangasala Classic -festivaalit 2022Kangasala-talo