PERUTTU: October Tide, Hanging Garden ja Kaunis Kuolematon

  to 26.3.
  20:00
  Olympia-kortteli | Satakunnankatu 10, Tampere | iCal

  Ruotsalainen death/doompartio October Tide saapuu maaliskuussa Suomeen kolme kaupunkia kattavalle minikiertueelle. EX-Katatonia-kitaristi Fredrik Norrmanin johtaman yhtyeen kiertuekumppaneina toimivat kotimainen Hanging Garden ja Kaunis Kuolematon.

  Fredrik Norrman ja Katatonian laulaja Jonas Renkse perustivat October Tiden 90-luvun puolivälissä Katatonian ollessa väliaikaisesti hajonnut. Bändi ehti julkaista kaksi albumia ennen jäämistään 10 vuodeksi telakalle. Vuonna 2009 Fredrik Norrman erosi Katatoniasta ja kokosi October Tiden uudelleen ilman Renkseä.

  Tänä vuonna julkaistu In Splendor Below on yhtyeen neljäs paluun jälkeinen albumi. Melankolisen metallin ystäville Suomen maaliskuu luo otolliset puitteet October Tiden luihin ja ytimiin pureutuvalle musiikille. October Tiden kohdalla on turha sanoa, ettei bändin hyinen ulosanti jätä ketään kylmäksi.

  Kiertueen kaikilla kolmella keikalla mukana kulkeva Hanging Garden on ajankohtainen julkaistuaan marraskuussa kehutun kuudennen albuminsa Into That Good Night. Jylhää tunnelmaa, metallia ja särkyvän kauniita melodioita musiikissaan yhdistelevä Hanging Garden on noussut askel kerralla kohti suomalaisen melankolisen metallin eturintamaa. Yhtye kiertää ensimmäistä kertaa mukanaan uusi jäsen Riikka Hatakka, jonka heleä ääni viimeistelee bändin upean soinnin.

  Kovassa nosteessa oleva suomalaisen melankolian ruumiillistuma Kaunis Kuolematon vahvistaa kiertueen Helsingin ja Tampereen keikkoja viimeistellen ikoniset metalli-iltamat. Yhtye on juuri siirtynyt äänityksien pariin, joten tulevaisuudessa on luvassa myös uutta ja entistä väkevämpää materiaalia.


  Tapahtuma > Keikat


  PERUTTU: October Tide, Hanging Garden ja Kaunis Kuolematon
  to 26.3.
  20:00
  Hintaluokka: 15
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Olympia-kortteli

  Olympia-kortteli
  Satakunnankatu 10
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Olympia-korttelissa ilonpito alkaa jo iltapäivällä, kun katutason gastropub-henkinen ravintola Muusa avaa ovensa. Viikonloppuna tarjolla on myös brunssia. Olympia-kortteli on joka päivä avoinna ja aivan yön pikkutunneille asti juhlitaan ohjelmailtoina, jolloin avataan ovet kokonaisuuden kruunaavaan Olympia-saliin. Tampereen liveklubiuutuus 2016 on myös loistava paikka erilaisiin tilaisuuksiin.

  RAVINTOLAESITTELY

  Lue aiheesta: Olympia-korttelin uusi viihdekokonaisuus

  KOHOKOHTIA

  pe 3.4.21:00 PERUTTU: Jukka Nousiainen, joku iiris, Jukka NissinenOlympia-kortteli
  la 4.4.20:00 PERUTTU: DelainOlympia-kortteli
  to 9.4.22:00 PERUTTU: Herra Ylppö & exOlympia-kortteli