Money Makers

  pe 25.10.
  20:00
  Sketsiteatteri Palatsi | Hämeenkatu 30, Tampere | iCal

  Nauruhermoja kutkutteleva sketsikomedia Money Makers vie työelämän kiemuroihin ja ihmisyyden ytimeen.

  Työelämän kiemuroita ruotiva Money Makers -sketsikomediassa seikkailevat niin duunarit kuin porvaritkin sekä viihdetyömaailman omintakeiset hahmot; kaikki rahanteko edellä. Sillä raha ratkaisee vai ratkaiseeko sittenkään?

  Luvassa on mahdottomia tiimejä, reviirikamppailua ja katastrofiin päättyviä Tyky-päiviä. Sketsikomedia luotaa ihmisyyden ytimeen työelämän puristuksessa. Money Makers puolustaa meitä kaikkia, jotka joudumme raijaamaan kehomme päivittäin työelämän prässiin.

  – Työssä onnistuminen merkitsee työntekijöille erilaisia asioita: joillekin se on itsetuntoa pönkittävän aseman saavuttaminen, toisille tärkeintä on saada hyväksyntää ja toisille työn tarkoitus on pomon jatkuva haastaminen. Kun ihmiset erilaisine tarpeineen kohtaavat, syntyy koomisia tilanteita, pohtii esityksen käsikirjoittanut ja ohjannut  Jari Salmi. Salmen lisäksi lavalla nähdään monelle mutkalle taipuva näyttelijä Teemu Koskinen.

  Esitys on Tuulensuun historiallisissa tiloissa toimivan Sketsiteatteri Palatsin ensimmäinen ensi-ilta, jota on esitetty perjantaista 6.9.2019 alkaen.

  Sketsiteatteri Palatsi on toiminut Tampereen Hämeenkadun länsipään “Kino-Palatsin talossa” kesäkuusta 2019 alkaen. Sketsiteatteri on perheyritys, jossa Jari Salmen lisäksi työskentelevät mm. tuottaja Vilma Salmi sekä ravintolapäällikkö Veeti Salmi. Teatteriesitysten lisäksi Sketsiteatteri tarjoaa myös Show and Dinner -paketteja.

  Jatkossa ruokaravintolatoiminta tulee kasvamaan keskeisellä paikalla Tampereella toimivassa teatterissa: syksyn 2019 aikana Sketsiteatteri Palatsista tulee saamaan maukasta purtavaa myös niinä iltoina, kun esiintymislavalla ei ole toimintaa.

  Sketsiteatteri Palatsi, Tampere

  Money Makers -näytökset, syksy 2019:
  6.9. (ensi-ilta), 14.9., 20.9., 4.10., 17.10., 25.10., 8.11., 21.11. ja 12.12.


  Tapahtuma > Teatteri ja tanssi


  Money Makers
  pe 25.10.
  20:00
  Hintaluokka: 27,50
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Sketsiteatteri Palatsi

  Sketsiteatteri Palatsi
  Hämeenkatu 30
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä