Martin Alvaradon joulukonsertti Kangasalla: Canción de Navidad

  ke 1.12. 19:00
  Kangasala-talo | Kuohunharjuntie 6, Kangasala | iCal

  Buenos Airesin ääni Martin Alvarado palaa Kangasala-taloon uuden jouluisen konserttinsa merkeissä keskiviikkona 1.12.2021.

  Joulukonsertti tarjoaa karismaattista laulua sekä tunnelmallista kitarointia, kun Martin esittää upeita tangokappaleitaan. Artistin perinteisen repertuaarin lisäksi konserteissa kuullaan jouluaiheisia kappaleita, kuten espanjankielinen tulkinta kappaleesta Sydämeeni joulun teen (Canción de navidad).


  Tapahtumat > Jazz


  Martin Alvaradon joulukonsertti Kangasalla: Canción de Navidad
  ke 1.12.
  19:00
  Hintaluokka: 20/18 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Kangasala-talo

  Kangasala-talo
  Kuohunharjuntie 6
  Kangasala

  Hotellit läheisyydessä


  Kangasala-taloon on helppo tulla myös Tampereelta: bussi nro 40 vie Koskipuistosta suoraan Kangasalan keskustaan Kangasala-talon kupeeseen. Autolla 15 minuuttia Tampereelta Lahden suuntaan.

  Tapahtumapaikan kotisivut: www.kangasala-talo.fi

  Kangasala-talo on maan uusin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kulttuurikeskuksessa on 290-paikkainen konserttisali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria ja kunnanvaltuuston kokoussali. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle rakennukselle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Kangasala-talo oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi. Kangasala-talon ohjelmiston kuuluvat tällä hetkellä klassinen ja kevyt musiikki, kuvataide, teatteri, elokuva ja tanssi. Tapahtumia tehdään myös lapsille ja nuorille.

  KOHOKOHTIA

  to 7.4.19:00 Pate Mustajärvi – Tämä(kin) tarina on tosiKangasala-talo
  to 16.6. - su 19.6. Kangasala Classic -festivaalit 2022Kangasala-talo