Mänttä Food Festival

  pe 30.8. - la 31.8.

  Ravintola Gösta | Joenniementie 47, Mänttä | iCal

  Taidekaupunki Mänttä-Vilppulassa järjestettävä ruokatapahtuma Mänttä Food Festival tunnelmoi ja ihastuttaa klassikoilla ja palvelulla Serlachius-museoissa ja ravintola Göstassa 30.–31. elokuuta 2019. Tapahtumaa isännöi Serlachius-museot ja huippukokki, ravintoloitsija Henry Tikkanen kokkitiimeineen.

  Tapahtuma tarjoaa kaksi uniikkia iltaa: illalliset perjantaina ja lauantaina taidemuseo Göstassa. Tapahtumaa inspiroi uusi upea näyttely Kartanon klassikot, joka esittelee Serlachiuksen taidesäätiön rakkaimmat taideaarteet. Serlachius-museoiden erikoislaatuinen kokonaisuus tarjoaa ikimuistoiset puitteet tapahtumalle. Siellä yhdistyvät moderni ja klassinen taide, arkkitehtuuri, järvi, metsät ja eritoten ennakkoluuloton rohkeus – Serlachiuksen perintö luoda metsän keskelle jotain todella uniikkia, mieleenpainuvaa ja unohtumatonta.


  Tapahtuma > Festivaalit


  Mänttä Food Festival
  pe 30.8. - la 31.8.

  Hintaluokka: alk. 30
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Ravintola Gösta

  Ravintola Gösta
  Joenniementie 47
  Mänttä

  Hotellit läheisyydessä


  Göstan ravintolan makunautintojen perustaksi ravintolan keittiömestarit valitsevat paikallisia, puhtaita, laadukkaita, sesongin mukaisia raaka-aineita ja makuja ympäri vuoden.

  https://ravintolagosta.fi/

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä