Mad X-mas Festivaali 2021

  Anssi Kela keikat Tampereella
  pe 3.12. - su 5.12. 16:00
  Tampereen Messu- ja Urheilukeskus | Ilmailunkatu 20, Tampere | iCal

  Tampereen Messukeskuksella viritellään pikkujoulutunnelmaa käytiin 3-5.12. ennen itsenäisyyspäivän juhlintaa. Mad X-mas Festivaali yhdistää kolmepäiväiseen tapahtumaan Suomen suurimmat pikkujoulufestivaalit ja autonäyttelyn.

  Festivaali käynnistyy perjantaina kuumimpien kotimaisten artistien tahdissa. Lauantaina tapahtuma tuo saman katon alle ysäriartistit. Sunnuntaina on luvassa unohtumaton matka elektronisen musiikin maailmaan kotimaisten ja kansainvälisten EDM-artistien siivittämänä.

  Mukana myös ennennäkemätön Latela car show omien ja reilun 100 huipputuunattujen autojen näyttely Latelan poikien johdolla.

  PERJANTAI 3.12.
  Anssi Kela
  Sanni
  Evelina
  Poju
  Kuumaa
  LAUANTAI 4.12.
  Masterboy
  La Cream
  Haddaway
  Dr. Alban
  Daze
  Chorale
  DJ Kite
  Tuottaja Jääskeläinen
  SUNNUNTAI 5.12.
  Ben Nicky
  Blasterjaxx’
  Da Tweekaz
  Milla Lehto
  DJ Orkidea
  DJ Orion
  Rony Rex
  Winning team

  – Idea uuden Mad X-mas Festivalin järjestämiseen lähti siitä, että halusimme toteuttaa kunnon festarit talven keskelle eikä vastaavaa tapahtumakokonaisuutta ole koskaan aiemmin järjestetty. Pitkittynyt pandemia on saanut kansan haaveilemaan kunnon juhlista ja megatapahtumien paluusta, joten tähän kysyntään haluamme tällä uudenlaisella tapahtumakokonaisuudella vastata. Luvassa on elämykselliset sisäfestarit, jossa nähdään laaja kattaus artisteja Suomi-, ysäri- ja EDM-genrestä. Osa artisteista on tulossa Tampereelle ensimmäistä kertaa. Kiinnostavan sisältökokonaisuuden lisäksi panostamme tapahtuman visuaaliseen ilmeeseen, näyttävään tekniikkaan sekä laadukkaaseen ja maittavaan ruoka- ja juomatarjontaan, jossa on myös tamperelaisia makuja. Tampere perinteisenä musa- ja festarikaupunkina on juuri oikea paikka tapahtumalle ja tänne on helppo tulla ympäri Suomen. Lisäksi Tampereen Messu- ja Urheilukeskus tarjoaa riittävän isot ja toimivat tilat sisäfestareiden sekä ison autonäyttelyn toteuttamiseen samanaikaisesti. Täällä mahtuu kunnolla bilettämään, kertoo Mad X-mas Festivalin toteuttamisesta vastaava Lars Kivistö.


  Tapahtumat > Festivaalit


  Mad X-mas Festivaali 2021
  pe 3.12. - su 5.12.
  16:00
  Hintaluokka: Useita lipunhintoja Ticketmaster.fi

  Tapahtumapaikka


  Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

  Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
  Ilmailunkatu 20
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  pe 3.12. - su 5.12.16:00 Mad X-mas Festivaali 2021Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
  ke 26.1. - to 27.1. DigITre – ICT-alan ammattitapahtuma Tampereella 2022Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
  ke 9.2. Hallituspaikka 2022Tampereen Messu- ja Urheilukeskus