Lost in Music: Puuluup (EE), Elsi Sloan & Hyvät Ihmiset, Tuuletar

  pe 4.10.
  21:00
  G Livelab Tampere | Puutarhakatu 1, Tampere | iCal

  Lost in Music -festivaaleilla perjantaina 4.10. Tampereen G Livelabissa esittäytyy Juuri Nyt Urban Folk Festival, joka tuo lavalle yhtyeet Puuluup (EE), Elsi Sloan & Hyvät Ihmiset ja Tuuletar.

  Neozombiepostfolk-duo Puuluup (EE) ohjaa hevosen häntäkarvakielten värähtelyt tehosteiden ja luupperien läpi. Jouhikon sukulaissoitittimen talharpan pehmeät huokaukset yhdistyvät Puuluupin käsittelyssä tarinoihin tuuliturbiineista ja puolalaisten tv-sarjojen sankareista.

  Elsi Sloan on 19-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka säveltää käsinkosketeltavia tarinoita läheltä itseään. Elsin musiikki on fuusio taidepoppia, indiefolkia ja äänitaidetta, jossa äänimaailmaa hallitsevat ukulele ja luovasti käytetyt lauluefektit.

  Kansanmusiikkia, luonnonvoimia ja beatboxausta yhdistelevän Tuulettaren kakkosalbumi Rajatila/Borderline ilmestyi keväällä tuottajanaan Pekko Käppi. Viime aikoina Tuuletar on esiintynyt festareilla muun muassa Japanissa, Saksassa, Intiassa ja Iso-Britanniassa. Vuonna 2017 Tuulettaren kappale Alku sai maailmanlaajuista huomiota, kun hittisarja Game of Thrones käytti sitä 7. tuotantokautensa DVD-trailerilla.


  Tapahtuma > Jazz


  Lost in Music: Puuluup (EE), Elsi Sloan & Hyvät Ihmiset, Tuuletar
  pe 4.10.
  21:00
  Hintaluokka: 20
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  G Livelab Tampere

  G Livelab Tampere
  Puutarhakatu 1
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA