Lost in Music: Mokoma, Cyan Kicks, Stoned Statues, DIRT, Detset ja Beyond Awareness

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  ke 28.9. 19:00
  Tampereen Tullikamari [KEIKAT] | Tullikamarin aukio 2, Tampere | iCal

  Keskiviikkona 28.9. Tullikamarilla kuullaan Lost in Music -festivaaleilla raskaampaa musiikkia pitkän linjan tekijöiltä sekä nousevilta tähdiltä.

  Mokoma on Lappeenrannasta lähtöisin oleva, suomenkielistä metallia esittävä yhtye, joka ei esittelyjä juuri kaipaa. Mokoma on uransa aikana julkaissut yhteensä 11 sähkökokoonpanolla soitettua albumia ja 2 akustista levyä sekä lukuisia singlejä sekä EP:itä. Vuodesta 2006 lähtien kaikki Mokoman pitkäsoitot ovat nousseet julkaisunsa jälkeen virallisen listan paalupaikalle.

  Cyan Kicks on julkaissut kaksi pitkäsoittoa, I Don´t Love You (albumi 2019) ja Not Your Kind ( ep 2021). Yhtye nousi menestykseen kevään 2022 UMK-kilpailun myötä, missä bändi sijoittui sijalle 2. Alkuvuoden iso hitti Hurricane sai vahvaa radiosoittoa koko alkuvuoden ajan. Kesällä 2022 julkaistu See The Light julkaistiin juuri ennen kesän kiertuetta.

  Stoned Statuesin musiikki on yhdistelmä punk-asennetta ja alternativemetallia tarttuvilla laulumelodioilla. Yhtye treenasi tiiviisti ja alkoi buukkaamaan keikkoja itse ympäri Suomen. Lukuisten soitettujen iltamien jälkeen yhtye sai slotin Smuggler Rock -festivaaleilta, jossa yhtyeen keikka vakuutti paikan päällä olleen yleisön, muut esiintyvät artistit ja muutaman musiikkitoimittajan; puskaradion kautta saaman hehkutuksen kautta Sakara Records päätyi sainaamaan bändin nopeasti.

  Kovassa nosteessa oleva DIRT lukeutuu Suomen potentiaalisimpiin rock-tulokkaisiin. Vuonna 2018 aktivoituneen viisikon single ”Low Life” nousi ilmestyttyään Suomen 50 viraalisimman kappaleen listalle ja on kerännyt jo yli 1,400,000 toistokertaa Spotifyssa. Myös keikoilla käy kova kuhina; yhtye on täyttänyt Helsingin rock-klubit kiinnostuneilla katsojilla useaan otteeseen.

  Detset on vuonna 2019 Tampereella perustettu yhtye, joka sekoittelee metalli- ja rockelementtejä tarttuviin popkertosäkeisiin. Bändin jäsenillä on aiempaa kokemusta muun muassa yhtyeistä Skein, Mors Subita, Medeia ja Carnalation. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ”Vermeil” tammikuun 28. päivä Out Of Line Musicin kautta.

  Beyond Awareness on tuore tamperelainen metallibändi, jonka moderni metalcore tarjoaa tarttumapintaa monelle metallimusiikin ystävälle. Vuonna 2019 perustettu nelihenkinen yhtye yhdistelee musiikissaan rohkeasti monia metallin alagenrejä ja hakee myös vapaasti inspiraatiota/elementtejä elektronisesta musiikista, popista sekä rapista.


  Tapahtumat > Keikat


  Lost in Music: Mokoma, Cyan Kicks, Stoned Statues, DIRT, Detset ja Beyond Awareness
  ke 28.9.
  19:00
  Hintaluokka:
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Tampereen Tullikamari [KEIKAT]


  Vuodesta 1988 Tullikamari on tullut tutuksi monille elävän musiikin legendoille Tullikamarin klubilla ja Pakkahuoneella ovat monet maailmantähdet sekä kaikki suurimmat suomalaiset artistit kokeneet tamperelaisen livetunnelman.

  Tullikamari on yksi Suomen arvostetuimmista keikkapaikoista, jossa esiintyy vuosittain lähes 600 kotimaista ja ulkomaista yhtyettä ja artistia kaikista genreistä. Pakkahuoneella ja Klubilla vierailee vuosittain yhteensä lähes neljännesmiljoona kävijää.

  Tampereen Tullikamarin toiminta elävän musiikin ja muun kulttuurin puolesta on jatkunut jo yli 30 vuotta. Siinä ajassa Tullikamarista on tullut merkittävä suomalainen keikkapaikka ja tapahtumakeskus.

  Tullikamarin Pakkahuoneen ja Klubin keikat 2022

  Tampereen Tullikamari [KEIKAT] KOHOKOHTIA

  ti 29.11.12:30 Päivähypyt: Johanna Debreczeni & Pekka TervahartialaTampereen Tullikamari [KEIKAT]
  pe 2.12.20:00 ViikateTampereen Tullikamari [KEIKAT]
  ti 13.12.12:30 Päivähypyt: Mia Leivo & Pekka JuntunenTampereen Tullikamari [KEIKAT]
  ti 20.12.12:30 Päivähypyt: Antero Ketosen orkesteriTampereen Tullikamari [KEIKAT]