Lost In Music: Tero-Petri & Korvaamattomat, Miia Junes ja Of Wild

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  la 1.10. 21:00
  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Lauantaina 1.10. Telakan ja Lost In Musicin illan ottaa haltuun popin maailmasta ammentavat yhtyeet Tero-Petri & Korvaamattomat, Miia Junes ja elektrosävytteistäpoppia soittava Of Wild.

  Turkulainen laulaja-lauluntekijä Tero-Petri Suovanen tunnetaan suomenkielisen vaihtoehtorockin uranuurtajana. Tero-Petri on vaikuttanut vahvasti myös muun muassa Tuula Amberlan biisintekijänä ja säestäjänä. Korvaamattomat-yhtyeen kanssa Suovanen on tehnyt musiikkia viiden albumin verran. Tero-Petri & Korvaamattomien musiikkityyli on omaleimaista ilotulitusta iskelmän ja indierockin välimaastossa.

  Toukokuun lopulla debyyttialbuminsa Sadekuuroja julkaissut Miia Junes on Keminmaalta kotoisin oleva, sittemmin helsinkiläistynyt laulaja-lauluntekijä. Sadekuuroja on monipuolinen kokonaisuus, joka kuljettaa pienestä akustisesta ilmaisusta aina isoiksi kasvaviin pop-sävellyksiin asti indierockin ja -popin keinoin. Matias Kiiverin tuottama levy tarttuu rohkeasti suuriin teemoihin kuten mielenterveys, rakkaus ja kuolema. Artistille tärkeintä sekä musiikin tekijänä että kuuntelijana on tunne ja sen välittäminen, eikä niinkään tarkat tyylilajit ja lokerot.

  Villi ja kiehtova yhdistelmä ajoittain unenomaista, ajoittain räiskyvää elektrosävytteistä poppia, jossa kuuluu myös ysärimusan vaikutteet. Tätä tarjoilee indiekentän uusi tulokas Of Wild. Yhtyeen muodostavat Jenni Salminen ja Katja Tolonen, jotka tunnetaan aiemmin muun muassa kokoonpanoista The Wrecking Queens sekä The Lieblings. Elektropop-duon kummatkin jäsenet osallistuvat yhtä lailla kaikkeen biisinteosta laulamiseen ja soittamisesta tuottamiseen.

  La 1.10
  Lost in Music:
  klo 23.00-00.00 TERO-PETRI & KORVAAMATTOMAT
  klo 22.00-22.40 MIIA JUNES
  Liput 15€

  Lost in Music 2022


  Tapahtumat > Keikat


  Lost In Music: Tero-Petri & Korvaamattomat, Miia Junes ja Of Wild
  la 1.10.
  21:00
  Hintaluokka: 15
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Talkootyönä vanhasta viljamakasiinista kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty Ravintola Telakka soi  kauniisti kuin akustinen kitara. Kulttuuritalon ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  Telakka KOHOKOHTIA

  ma 5.12.21:00 Tani Tamminen Big Band Goes 60’sTelakka
  to 8.12.21:00 Rahvaanmusiikin kerho: Loimolan voima, Ilona KorhonenTelakka
  pe 9.12.21:00 Jaakko Laitinen & Väärä RahaTelakka
  ke 14.12.21:00 Suosikki, suite greenTelakka