Livemusaa Pajassa: Jouni Keronen

  pe 24.5.
  22:30
  Paja Bar | Ratapihankatu 43, Tampere | iCal

  Tampereen Solo Sokos Hotel Tornin juurella Pajassa livemusa raikaa joka viikonloppu. Ravintolassa rockataan ja kokataan manserockin tahtiin ja juodaan tamperelaisia oluita.

  Tunnelmaltaan rento ja vapaamuotoinen Paja Bar on luotu yhteistyössä Popedan, Eppu Normaalin ja Yön kanssa, mikä näkyy esimerkiksi seinillä olevissa esineistössä. Ruokalista sisältää burgereita ja pientä suolaista. Paja Barin oma CD-kokoelma on tamperelaisen musiikkialan vaikuttajan Epe Heleniuksen kokoama. Paja Barin juomavalikoimaa täydentävät Pyynikin Käsityöläispanimon yksinoikeudella Tornille panemat useat oluet.

  LIVE-ESIINTYJÄT

  pe 17.5. Silta Duo
  la 18.5. Silta Duo
  pe 24.5. Jouni Keronen
  la 25.5. Jouni Keronen
  pe 31.5. Kärtsy Hatakka
  la 1.6 Trupaduuri Pasi
  pe 7.6. Markus Ala-Kauhaluoma
  la 8.6. Markus Ala-Kauhaluoma
  pe 14.6. Jossu & Mirka
  la 15.6. Jossu & Mirka
  pe 28.6. Jouni Apajainen
  la 29.6. Jouni Apajainen


  Tapahtuma > Keikat


  Livemusaa Pajassa: Jouni Keronen
  pe 24.5.
  22:30
  Hintaluokka: vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Paja Bar

  Paja Bar
  Ratapihankatu 43
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Pajassa voit nauttia vanhan veturitallin ainutlaatuisesta miljööstä ja rennosta, välittömästä fiiliksestä hyvien juomien sekä ruokalistalle koottujen Manserockin tähtien suosikkiannoksien parissa. Pajan drinkkilista on ainutlaatuinen ja olutlista sopivan laaja, sisältäen mm. kaksi Pajan omaa olutta joita et muualla pääse maistamaan.

  Solo Sokos Hotel Torni Tampere on täysin uudenlainen hotellielämys. Hotelli sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa rautatieaseman vierellä. Syksyllä 2014 avattu hotelli on kunnianosoitus Tampereen historialle ja kaupungin legendoille.

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä