Latebird’s New Year Bash Telakalla

  ma 30.12.
  20:00
  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Parhaita perinteitä kunnioittaen Markus ”Latebird” Nordenstreng artisti- ja muusikkoystävineen kokoontuvat jälleen Tampereen Telakalle uutta vuotta vastaanottamaan. Juhlat järjestetään jo kolmattatoista kertaa ja tapahtuma on jälleen loppuunmyyty.

  New Year Bashin peruskaava on säilynyt kaikki nämä vuodet. Eli mitä tahansa voi tapahtua, ketä tahansa saattaa ilmaantua lavalle eikä kukaan halua jäädä vuoden parhaista – ja viimeisistä – musiikin ilotulituksista paitsi.

  Aiempina vuosina Telakan lauteilla ovat Markuksen kanssa hikoilleet mm. Jonna Tervomaa, Anssi Kela, Anna Puu, Tokela, Tuomo Prättälä, Ninni Poijärvi, Tuure Kilpeläinen, Mika Kuokkanen, Janne Haavisto, Pekko Käppi, Jussi Jaakonaho, Mikko Mäkelä, Jonne Von Hertzen, Lasse Kurki, Juha Torvinen, Miikka Paatelainen, Mikko Von Hertzen, Milla Palovaara, Meira Pappi, Janna Hurmerinta, Mikael Tiittanen, Jere Ijäs, Julian Lähdesmäki sekä tietenkin Telakan klubi-isäntä itse, Janne Laurila.


  Tapahtuma > Keikat


  Latebird’s New Year Bash Telakalla
  ma 30.12.
  20:00
  Hintaluokka: lv
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä