Karitsan potkaa ja särkeä Aistin kausimenulla

    Ravintola Aisti – Ravitsemusliike Aisti. Kuvaaja: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy
    pe 27.3.

    Ravitsemisliike Aisti | Hallituskatu 19, Tampere | iCal

    Aistin Miäskeittäjät ovat jo kevätmielellä ja ideoivat maaliskuun kolmen ruokalajin kausimenulle alkuruokavaihtoehdoiksi maa-artisokkaterriiniä, jossa hyödynnetään mm. luontoarvoja ja myös mainiota kotimaisen kalan raikasta makumaailma särjen muodossa.

    Aistin särkiannos, kuva: AistiMaaliskuun mauista löytyy myös pääruokana karitsan potkaa ja jälkihyvänä jäätelöä Miäskeittäjien Makiasta, joka on ravintolan omaa omaa luumulikööriä.

    Aistin ruokafilosofiassa korostuvat lähellä tuotetut, kauden puhtaat ja tuoreet raaka-aineet — teemalla uudet kujeet, vanhat tekijät.

    AISTIN MAALISKUUN MENU

    Maa-artisokkaterriiniä,
    savusärkimoussea & marinoituja beluga-linssejä
    10€

    Karitsan potkaa,
    rosmariinikermaa & paahdettua valkosipuli-perunapyreetä
    24 €

    Sitruunatorttua,
    mustikkamarenkia & luumuliköörijäätelöä
    8 €

    Menukokonaisuus 40 €


    Tapahtuma > Ravintolat


    Karitsan potkaa ja särkeä Aistin kausimenulla
    pe 27.3.

    Hintaluokka: Menu
    Tapahtuma verkossa


    Tapahtumapaikka


    Ravitsemisliike Aisti

    Ravitsemisliike Aisti
    Hallituskatu 19
    Tampere

    Hotellit läheisyydessä


    KOHOKOHTIA

    ti 31.3. Karitsan potkaa ja särkeä Aistin kausimenullaRavitsemisliike Aisti
    pe 17.4.19:30 TAPAHTUMA SIIRTYY: Flamencokitaristi Toni Jokiniitty tuo valoa Aistin espanjalaiseen iltaanRavitsemisliike Aisti