OFF Tampere: Kuitenkin v*****aa kaikki!

  to 8.8.
  19:00
  Teerenpeli Tampere | Hämeenkatu 25, Tampere | iCal

  Tampereen Teerenpelissä impron rakastajille avautui 2018 aivan uuden tyyppinen tapahtuma, sillä Kuitenkin vituttaa kaikki -treeniklubin taustalta löytyy impron ja stand up -komiikan huippuja.

  Tampereen Teatterikesän OFF Tampere -ohjelmistossa koetaan aamuruuhka, kyttäävä naapuri, hössöttävä anoppi ja lattialle leviävä jogurttipurkki ovat pieniä ja tavallisia asioita, mutta joskus ne vaan alkavat ottaa päähän – ja paljon! Nyt näiden ärsyttävien arjen pikku kohokohtien kunniaksi on perustettu oma klubi, jossa yleisö pääsee nauramaan, viihtymään sekä jakamaan asioita, jotka ottavat aivoon.

  Sketsein, lauluin ja runoin improvisaation ammattilaiset muovaavat yleisön antamista aiheista viihdyttävän esityksen, jonka jälkeen ei enää ehkä ota päähän ihan yhtä paljon.

  Kaupungin terapeuttisinta improklubia luotsaavat upeat, valovoimaiset ja räväkät Johanna Tohni ja Jenna Teinilä. Nämä naiset eivät paljoa säästele, vaan tykittävät menemään täysillä!

  Musiikkia esityksissä improvisoi loistava improvisaatiomuusikko Samuel Teini.

  HUOM! Ei herkkänahkaisille, esitys saattaa sisältää voimakkaita kohtauksia ja ronskia kielenkäyttöä.

  Liput Liput 12 € / 15 €

  OSTA LIPPU

   


  Tapahtuma > Keikat


  OFF Tampere: Kuitenkin v*****aa kaikki!
  to 8.8.
  19:00
  Hintaluokka: 12 € / 15 €
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Teerenpeli Tampere

  Teerenpeli Tampere
  Hämeenkatu 25
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Seurusteluravintola Teerenpeli on monipuolinen ravintola, joka myy oman panimon ja tislaamon tuotteita kuten oluita, viskejä ja siidereitä. Teerenpeleissä on tarjolla aina myös pientä suolapalaa valomerkkiin asti. Ravintolakulttuurin saralla Teerenpeli on pioneeri Tampereella.

  Ravintolaesittely:
  Teerenpeli Tampere

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä