Komediaa Kangasalla: Pete Poskiparta show

  ke 6.11.
  19:00
  Kangasala-talo | Kuohunharjuntie 6, Kangasala | iCal

  Maamme kokenein ja paras mentalisti-taikuri Pete Poskiparta tekee yleisön pyynnöstä uusintakeikan Kangasala-taloon. Tähän iltaan Pete on loihtinut uudet ällistyttävät temput juhlistaakseen pitkää uraansa.

  Peten keikat ovat ilta toisensa jälkeen niin mahtavia, että hänet halutaan nähdä aina vaan uudelleen. Kangasalan lisäksi Pete on esiintynyt lukuisia kertoja muun muassa Las Vegasissa ja Lontoossa.


  Tapahtuma


  Komediaa Kangasalla: Pete Poskiparta show
  ke 6.11.
  19:00
  Hintaluokka: 37,50/35,50 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Kangasala-talo

  Kangasala-talo
  Kuohunharjuntie 6
  Kangasala

  Hotellit läheisyydessä


  Kangasala-taloon on helppo tulla myös Tampereelta: bussi nro 40 vie Koskipuistosta suoraan Kangasalan keskustaan Kangasala-talon kupeeseen. Autolla 15 minuuttia Tampereelta Lahden suuntaan.

  Tapahtumapaikan kotisivut: www.kangasala-talo.fi

  Kangasala-talo on maan uusin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kulttuurikeskuksessa on 290-paikkainen konserttisali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria ja kunnanvaltuuston kokoussali. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle rakennukselle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Kangasala-talo oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi. Kangasala-talon ohjelmiston kuuluvat tällä hetkellä klassinen ja kevyt musiikki, kuvataide, teatteri, elokuva ja tanssi. Tapahtumia tehdään myös lapsille ja nuorille.

  KOHOKOHTIA

  pe 22.11.19:00 Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band plays Rock’n’RollKangasala-talo
  to 28.11.19:00 Dave Lindholm – Iloinen MarraskuuKangasala-talo
  to 12.12.19:00 Ida Elina  – Valoisaa jouluaKangasala-talo