Koiran morsiamet

  to 28.11.
  19:00
  Gastropub Tuulensuu | Hämeenpuisto 23, Tampere | iCal

  Suurten näyttämöiden jälkeen Sirkku Peltola palaa takaisin intiimiin tarinan kerrontaan. TTT:n Kellariteatterissa nähdään nääytelmä rakkauden tarpeesta, yksinäisyydestä ja epätavallisesta ystävyydestä.

  Vaikka kehys on pieni, on tarina suuri: Koiran morsiamet tarkastelee yksinäisyyden olemusta ja kaipuun kummia ulottuvuuksia.

  ”Aina on kyse rakkaudesta ja kaipuusta. Se on mennyt, toivotaan tulevaksi tai tunnetaan sitä syvästi. Koiran morsiamissa on kaksi sisarusta, joilla on vain toisensa ja vuorotellen vaihtuva hoivasuhde. Rakkauden kaipuu on niin kova, että toinen sisaruksista alkaa kuvitella ihmissuhteen ikkunan takana elävään nuoreen mieheen. Tämä joutuu tahtomattaan tempaistuksi sisarusten kummalliseen maailmaan, jossa jo lapsena kaikki pantiin puoliksi. Koirat seuraavat sisarusten elämää ja ovat valmiita, vaikka vihille, tarpeen vaatiessa”, kertoo Sirkku Peltola.

  Tarina vaatii kertojiksi vahvoja näyttelijöitä. Näyttämöllä nähdään ensi kertaa Tampereella Sari Mällinen, joka saa vastanäyttelijöikseen TTT:n Teija Auvisen ja Saska Pulkkisen. Koiran morsiamet on Peltolan 30. näytelmä. Arvostettu käsikirjoittaja ja ohjaaja palkittiin viime vuonna Pro Finlandia -mitalilla.

  ”Metsä lintunsa tarvitsee, sydän rakkautensa” – Maaria Leinonen


  Tapahtuma > Teatteri ja tanssi


  Koiran morsiamet
  to 28.11.
  19:00
  Hintaluokka: 38/36/33 €
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Gastropub Tuulensuu
  Hämeenpuisto 23
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä