Kansallisbaletin tähtihetkiä: Juhlagaala sekä Muumipeikko ja taikurin hattu

  su 26.5.
  14:00
  O’Connell’s | Rautatienkatu 24, Tampere | iCal

  Suomen kansallisbaletti vierailee Tampere-talossa 25.–26.5. Kansallisbaletin tähtihetkiä -esitykset alkavat koko perheen tanssiteoksella Muumipeikko ja taikurin hattu. Väliajan jälkeen ohjelmassa on Kansallisbaletin kevätkauden huipentava juhlagaala, joka on monipuolinen kattaus klassista balettia ja nykytanssia.

  Juhlagaalan ohjelmassa nähdään  Luvassa on katkelmia klassisista baleteista, kuten Javier Torresin Prinsessa Ruususesta, Alexei Ratmanskyn Anna Kareninasta ja Kenneth Greven Lumikuningattaresta. Mukana gaalassa on myös kiinnostavaa uuden polven nykytanssia, joka on tehty varta vasten balettitanssijoille.

  – On tärkeää, että ooppera ja baletti näkyvät myös Helsingin ulkopuolella. Olen innoissani, kun saan tuoda Kansallisbaletin Tampereelle. Tampere-talo tarjoaa hyvät, toimivat puitteet balettiryhmän vierailulle, kertoo Kansallisbaletin taiteellinen johtaja Madeleine Onne.

  Muumipeikko ja taikurin hattu , Kuvaaja: Mirka Kleemola
  Muumipeikko ja taikurin hattu , Kuvaaja: Mirka Kleemola

  Hittibaleteistaan tunnettujen koreografi Kenneth Greven ja säveltäjä Tuomas Kantelisen Muumipeikko ja taikurin hattu pohjautuu Tove Janssonin romaaniin. Japanin, Helsingin ja Oulun loppuunmyydyt katsomot hurmannut teos seuraa tuttua tarinaa salaperäisestä taikurin hatusta.

  Muumihahmot © Moomin Characters™


  Tapahtuma


  Kansallisbaletin tähtihetkiä: Juhlagaala sekä Muumipeikko ja taikurin hattu
  su 26.5.
  14:00
  Hintaluokka: 53/47/38 € Lippu.fi
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  O’Connell’s
  Rautatienkatu 24
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA