Kangasala Irish Festival 2019: Jigs to Jacobites – tarinat tanssien takaa

  to 25.4.
  18:00
  Kangasala-talo | Kuohunharjuntie 6, Kangasala | iCal

  Kangasala Irish Festival on jokavuotinen kolmipäiväinen festivaali konsertteineen  ja jameineen – irlantilaisen musiikin ja tanssin keväinen kokoontuminen Kangasalla.

  Ensiesitys Suomessa! Jigs to Jacobites on konsertti, jossa irlantilainen musiikki, laulu ja tanssi yhdistyvät mukaansa tempaavaksi kokonaisuudeksi. Konsertti on luotu samannimisen kirjan pohjalta, johon kirjoittajat Orfhlaith Ní Bhriain ja Mick McCabe ovat koonneet perinteisiä irlantilaisia ryhmätansseja vuosien takaa.

  Jameja pidetään Kangasala-talon lisäksi ravintola Pepperissa vain 200 metriä Kangasala-talosta. Pepper bar & restaurant on järjestäjätahon osalta monet kerrat erinomaiseksi todettu, laadukas ruokapaikka.


  Tapahtuma > Jazz


  Kangasala Irish Festival 2019: Jigs to Jacobites – tarinat tanssien takaa
  to 25.4.
  18:00
  Hintaluokka: 15/10/8€
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Kangasala-talo

  Kangasala-talo
  Kuohunharjuntie 6
  Kangasala

  Hotellit läheisyydessä


  Kangasala-taloon on helppo tulla myös Tampereelta: bussi nro 40 vie Koskipuistosta suoraan Kangasalan keskustaan Kangasala-talon kupeeseen. Autolla 15 minuuttia Tampereelta Lahden suuntaan.

  Tapahtumapaikan kotisivut: www.kangasala-talo.fi

  Kangasala-talo on maan uusin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kulttuurikeskuksessa on 290-paikkainen konserttisali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria ja kunnanvaltuuston kokoussali. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle rakennukselle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Kangasala-talo oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi. Kangasala-talon ohjelmiston kuuluvat tällä hetkellä klassinen ja kevyt musiikki, kuvataide, teatteri, elokuva ja tanssi. Tapahtumia tehdään myös lapsille ja nuorille.

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä