Kaipauksia – Kolme pienoisnäytelmää

  pe 20.9.
  19:00
  Tampereen Ylioppilasteatteri | Itsenäisyydenkatu 12, Tampere | iCal

  Tampereen ylioppilasteatterin syksyn 2019 pääohjelmisto käynnistyy pienoisnäytelmien sarjalla. Kolmessa jäsenlähtöisessä teoksessa kaipuu saa monet kasvot. Yhteisenä teemana esitykset käsittelevät kaipausta erilaisissa elämäntilanteissa eri ihmisten silmin.

  Kuka pelkää lakimiestä? on farssimainen komedia, joka pukee aikuismaailman jäykät säännöt lastenvaatteisiin ja heittää ne ajelulle kolmipyörän kyydissä. Esitys ei ota itseään vakavasti, mutta tarjoaa kurkistuksen siihen mitä saattaa tapahtua, kun kaipaus lapsuuden viattomiin leikkeihin ja huolettomuuteen kohtaa pedantin ja harmaan, aikuisten luoman monimutkaisen systeemin.

  Syreenien aikaan on draamakomedia liki kolmekymppisestä Lilasta, joka haaveilee satumaisesta, koko loppuelämän kestävästä rakkaudesta. Isoäidin maalaisromanttiset kertomukset menneestä ajasta siivittävät Lilan haaveita ja hän päätyy seikkailemaan nettideittimaailman kiemuroihin. Onko herkän sinkkunaisen kaipaus jo kadonneeseen aikaan kaipausta rakkaudessa, vaiko pelkoa elää rohkeasti oma elämä iloine ja suruineen?

  Vain minun tarinani, ei kenenkään muun kertoo vloggajaan arjesta hänen käsitellessään hyväksyntää ja hyväksymistä.
  ”Meillä jokaisella on varmasti jotain mikä saa meidät tuntemaan itsemme viallisiksi tai vääränlaisiksi, mutta erityisen kivuliasta se on silloin kun oma keho ja oma itse on ristiriidassa muun maailman kanssa. Ettei sinua pidetä oikeana naisen tai miehenä tai edes ihmisenä vain koska et mahdu määritelmään.”


  Tapahtuma > Teatteri ja tanssi


  Kaipauksia – Kolme pienoisnäytelmää
  pe 20.9.
  19:00
  Hintaluokka: 15/8 €
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Tampereen Ylioppilasteatteri

  Tampereen Ylioppilasteatteri
  Itsenäisyydenkatu 12
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä