Kahden hengen jano Juicea – Ari ”Kankku” Kankaanpää

  to 8.10.
  21:00
  Pub Kultainen Apina | Insinöörinkatu 30, Tampere | iCal

  Juice Leskinen keikkaili 2000-luvulla enimmäkseen kokoonpanolla ”Juice Leskinen duo”, jonka hän muodosti yhdessä Ari Kankaanpään kanssa.

  Kahden hengen jano Juicea on tribuutti näistä keikoista. Duosta valitettavasti enää vain Kankaanpää pääsee fyysisesti paikalle, joten olosuhteiden pakosta keikat toteutetaan soolona.

  Esityksessä Kankaanpää noudattaa samoja toimintaperiaatteita mitä he duonakin tekivät, eli soittaa ja laulaa Juicen tuotantoa sekä muistelee ja kertoo tarinoita mitä näillä keikoilla tapahtui. Tässä tilaisuudessa on myös ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla esityksen ennen julkaisematon nimikkobiisi Kahden hengen jano, joka on Juicen teksti ja Kankaanpään sävellys.

  Ari ”Kankku” Kankaanpää on tamperelainen kitaristi, joka tunnetaan myös säveltäjänä ja monipuolisena tuottajana. Pitkän linjan muusikko Ari Kankaanpää on soittanut lukuisissa yhtyeissä, useilla albumeilla.

  Kankku on esiintynyt myös Pate Mustajärven kanssa ja soittanut tämän levyillä. Kankaanpään ja Mustavuoren yhteistyön juuret löytyvät 80-luvulta, jolloin kaksikko alkoi tehdä duo keikkoja yhdessä. Syksyllä jatkuu parivaljakon teatteriesitys Teatterin kummitus vol. 2, jossa kitarasäestyksestä vastaa Kankaanpää

  Liput myydään etukäteen Apinan tiskiltä 7€ kpl .paikkoja rajallinen määrä koska kaikilla tulee olla istumapaikka.Joten käy lunastamassa lippusi ajoissa!

   


  Tapahtuma > Keikat


  Kahden hengen jano Juicea – Ari ”Kankku” Kankaanpää
  to 8.10.
  21:00
  Hintaluokka: 7
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Pub Kultainen Apina

  Pub Kultainen Apina
  Insinöörinkatu 30
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä