Jussi Syren and the Groundbreakers ja Clint Bradley

  to 27.2.
  19:00
  Kangasala-talo | Kuohunharjuntie 6, Kangasala | iCal

  Kangasala-talolla nähdään torstaina 27.2. Jussi Syren And The Groundbreakers ja Clint Bradley

  Jussi Syrenin kansainvälisestikin arvostettu bluegrass-yhtye, joka on keikkaillut yhdeksässä USA:n osavaltiossa ja kuudessa Euroopan maassa. Yhdestoista albumi “Bluegrass Headquarters” ilmestyy Bluelight labelilla 12.3. Viulistivieraana Grammy-ehdokas ja 11-kertainen IBMA fiddler of the year Michael Cleveland. Uutuuslevy sai viiden tähden arvion Roots Music Report-julkaisussa.

  Brittiläinen Clint Bradley on yksi tämän päivän arvostetuimmista western-musiikin esittäjistä ja lauluntekijöistä. Aiemmin Clint on saavuttanut vakiintuneen kansainvälisen maineen modernia 1950-luvun rock ‘n’ rollia esittävän yhtyeensä, The Blue Catsin, keulakuvana.


  Tapahtuma > Jazz


  Jussi Syren and the Groundbreakers ja Clint Bradley
  to 27.2.
  19:00
  Hintaluokka: 25/23 €
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Kangasala-talo

  Kangasala-talo
  Kuohunharjuntie 6
  Kangasala

  Hotellit läheisyydessä


  Kangasala-taloon on helppo tulla myös Tampereelta: bussi nro 40 vie Koskipuistosta suoraan Kangasalan keskustaan Kangasala-talon kupeeseen. Autolla 15 minuuttia Tampereelta Lahden suuntaan.

  Tapahtumapaikan kotisivut: www.kangasala-talo.fi

  Kangasala-talo on maan uusin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kulttuurikeskuksessa on 290-paikkainen konserttisali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria ja kunnanvaltuuston kokoussali. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle rakennukselle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Kangasala-talo oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi. Kangasala-talon ohjelmiston kuuluvat tällä hetkellä klassinen ja kevyt musiikki, kuvataide, teatteri, elokuva ja tanssi. Tapahtumia tehdään myös lapsille ja nuorille.

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä