Jukka Eskola Soul Trio

  Jukka Eskola Soul Trion keikat Tampereella
  HUOMIOITHAN! Ravintoloiden ja kulttuuritapahtumien rajoitukset.
  la 6.2.
  20:00
  G Livelab Tampere | Puutarhakatu 1, Tampere | iCal

  Tampereen G Livelabissa nähdään keskiviikkona 27.1. lauantaina 6.2.  trumpetisti Jukka Eskolan uusin kokoonpano Soul Trio, joka on hurmannut svengillään niin kuulijat kuin kriitikotkin. Yhtyeessä vaikuttavat Eskolan lisäksi suomijazzin supertähdet Mikko Helevä (urut) ja Teppo Mäkynen (rummut).

  Soul Trion toinen levy julkaistiin vuonna 2019. Uudet kappaleet esittelevät rosoista ja sielukasta jazzmusiikkia yhdistettynä Etelä-Amerikan rytmeihin, sekä entistä vapautuneemman yhtyeen, joka haastaa itseään soitannollisesti uskomattomiin suorituksiin.

  Yhtyeen materiaalin avainsanat ovat juurevuus, rytmi ja svengi, mutta kolmikko pyrkii myös vaikuttamaan kuulijoihinsa hienostuneella dynamiikalla ja välillä jopa minimalistisilla musiikillisilla ratkaisuilla. Jukka Eskola Soul Trion musiikki on rouhean soul- ja latin jazzin perinteestä ammentavaa svengaavaa nykyjazzia parhaimmillaan!

  “Huikean trumpettiosaamisen, siis virtuoosisen tekniikan lisäksi Eskolan muusikkous nojaa ainakin seuraaviin suotaviin parametreihin: pettämättömään tyylitajuun, hulppeaan soundiin ja ilmaisuvoimaiseen rytmiikkaan.”
  Jyri Ojala, Karjalainen (konserttiarvio, elokuu 2019)

  G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla

  Jukka Eskola – trumpetti
  Mikko Helevä – urut
  Teppo Mäkynen – rummut


  Tapahtuma > Jazz


  Jukka Eskola Soul Trio
  la 6.2.
  20:00
  Hintaluokka: 28
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  G Livelab Tampere

  G Livelab Tampere
  Puutarhakatu 1
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  la 6.3.19:00 G Livestream: Vesterinen YhtyeineenG Livelab Tampere
  to 17.6.19:00 Ilmiliekki QuartetG Livelab Tampere
  to 8.7. - la 10.7. G Livefest 8.-10.7.2021G Livelab Tampere