Jaakko Laitinen & Väärä Raha + DJ Bunuel

  Jaakko Laitinen & Väärä raha, Valokuva Tomi Palsa.
  Jaakko Laitinen & Väärä raha, Valokuva Tomi Palsa.
  pe 28.6.
  22:00
  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Lapland-Balkan musiikin pioneerit Jaakko Laitinen & Väärä Raha töräyttää kesäkuun kunniaksi riemukkaat kekkerit Tampereen Telakalla. Kymmenvuotisjuhlavuottaan viettävä orkesteri valmistelee marraskuussa julkaistavaa viidettä levyään ja Tampereen illassa on luvassa julkaisemattomien uutuuksien lisäksi vanhoja Väärä Raha -suosikkeja vuosien varrelta.

  Bändin musiikissa yhdistellään niin Balkanin mustalaisrytmejä kuin vanhaa suomalaista iskelmää, Lähi-idän tunnelmia sekä kreikkalaisia hashis-lauluja. Monenlaiset vaikutteet sulautetaan lappilaisella rempseydellä ja suomenkielisissä sanoituksissa seikkaillaan niin lemmenlaulujen ikuisten kysymysten äärellä kuin tietoisuuden ja todellisuuden probleemien äärimmäisillä rajoilla.

  Aiemmilla levyillään kriittikkojen ylistystä ja fanien rakastusta kerännyt orkesteri tunnetaan ennen kaikkea hurmoksellisena live-bändinä, ja tuota taitoa onkin hiottu 70 keikan vuositahdilla jo vuosikymmenen ajan. Bändi on kiertänyt karun mutta kauniin kotimaamme Eirasta Inariin ja maamme rajojenkin ulkopuolella 20 eri maassa.


  Tapahtuma


  Jaakko Laitinen & Väärä Raha + DJ Bunuel
  pe 28.6.
  22:00
  Hintaluokka: 15 € Lippu.fi
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  KOHOKOHTIA

  ke 20.11.19:30 Särinä #8 : marrasTelakka
  pe 22.11.22:00 Antti ReiniTelakka
  la 23.11.19:00 Feminist Comedy Night with Jamie MacDonaldTelakka
  pe 29.11.22:00 Soul Power DJ:t Kallio ja OkapiTelakka
  la 30.11.23:00 The MeänlandTelakka
  su 1.12.19:00 Last Sunday Jam SessionTelakka
  pe 6.12.21:00 Stepa & Heimo ilman menneisyyttäTelakka
  la 7.12.22:00 Tani Tamminen Big BandTelakka
  su 29.12.19:00 Last Sunday Jam SessionTelakka