J. Karjalainen – Sä kuljetat mua

  J. Karjalainen keikat Tampereella
  to 28.2.
  19:00
  Pakkahuone | Tullikamarinaukio 2, Tampere | iCal

  Suomen virallisen albumilistan ykköseksi nousseen Sä kuljetat mua -albumin julkaissut J. Karjalainen saapuu mittavalla Suomen -kiertueella Tampereelle ja esiintyy Pakkahuoneella torstaina 28.2.2019.

  Kevään kiertueelle J. Karjalaisen mukaan lähtee hänen viimeisimmillä levyilläänkin soittanut yhtye: Mikko Lankinen (kitara), Tom Nyman (basso), Janne Haavisto (rummut) ja Pekka Gröhn (kosketinsoittimet).

  Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Artistin tunnetuimpiin klassikoihin lukeutuvat muun muassa Doris, Ankkurinappi, Sekaisin, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Kolme cowboyta, Missä se Väinö on?, Laura Häkkisen silmät, Verinen mies, Hän, Hölmö nuori sydän ja Mennyt mies. Uudelta albumilta radiosoittoon ovat nousseet jo Tule kesäyö, Tummansininen seuralainen ja Sä kuljetat mua. Terve, Sirkka Lautamies –laulun tarina on ihastuttanut kuuntelijoita ja herättännyt poikkeuksellista kiinnostusta myös mediassa.


  Tapahtuma > Festivaalit


  J. Karjalainen – Sä kuljetat mua
  to 28.2.
  19:00
  Hintaluokka: 33
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Pakkahuone

  Pakkahuone
  Tullikamarinaukio 2
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä