Iskelmä Pikkujoulu 2018: Elias Kaskinen & Päivän Sankarit, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Juha Tapio ja Kaija Koo

  pe 23.11.
  18:30
  TähtiAreena | Ilmailunkatu 20, Tampere | iCal

  Tampereella järjestetään marraskuussa kaksipäiväiset sisäfestivaalit. Iskelmä Pikkujoulu 2018 -festivaali tuo 23.–24.11. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalle ison joukon eturivin artisteja.

  Pikkujoulut juhlakauden kuumimpana viikonloppuna

  Perjantaina 23.11. lavalle nousevat Elias Kaskinen & Päivän Sankarit, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Juha Tapio sekä Kaija Koo.

  Lauantaina 24.11. vuorossa ovat Laura Voutilainen, Jonne Aaron, Anna Puu, Neljänsuora ja Lauri Tähkä.

  – Marraskuun pimeys ja paras pikkujouluaika synnyttävät juuri sopivan sauman uuden festivaalin järjestämiseen. Iskelmä Pikkujoulu -festarit tuo syksyllä Tampereen TähtiAreenalle kovan artistikattauksen, joka taatusti sytyttää yleisön molempina päivinä. Luvassa on varmasti maan parhaat pikkujoulubileet. Kesäfestareilla fiilikseen vaikuttaa aina myös sää, mutta näiden sisäfestareiden kohdalla voin luvata, että kelikin on satavarmasti kohdillaan, sanoo Nelonen Media Liven promoottori Timo Isomäki.

  Tampereen uusista sisäfestareista on innoissaan myös kaupungin oma tähti Jonne Aaron, joka esiintyy Iskelmä Pikkujoulu -festivaaleilla lauantaina.

  – Vuoden kohokohtia ovat uusivuosi, vappu, juhannus ja pikkujoulut, joten ihan mahtavaa saada tällaiset pikkujouluhenkiset sisäfestarit Tampereelle. Mulla on täällä toki myös kotikenttäetu, joten onneksi meidän bändi on kovassa iskussa ja itsekin tietty huippuvireessä. Kesä tehdään kovasti keikkaa ja yleisö bailaa täysillä mukana, joten kaikki osapuolet ehtivät sopivasti palautua tästä festariputkesta just marraskuuksi. Huiput bileet on tulossa ja vähän uuttakin settiä luvassa. Mun sinkut syttyy usein kuin sateen kastelema nuotio pikkuhiljaa, joten yleisölle jo nyt sellaiset terveiset, että opetelkaa uuden Kun jätät minua -biisin sanat, niin vedetään se Iskelmä Pikkujoulu -festareilla yhdessä niin, että TähtiAreena raikaa, toivoo Jonne Aaron.

  Yksin, yhdessä tai yritysporukalla


  – Iskelmä Pikkujoulu 2018 -festareille on myynnissä yhden ja kahden päivän lippuja sekä illallisen sisältäviä Gold VIP- ja Silver VIP -lippuja. Meiltä kysytään paljon myös yrityksille sopivia pikkujoulutapahtumia, joten näille upeiden artistien tähdittämille festareille ovat myös yritysasiakkaat lämpimästi tervetulleita, kertoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Finland Eventsistä.

  OHJELMA & AIKATAULU

  Perjantai 23.11.2018 | Showtime 18.30

  Elias Kaskinen & Päivän Sankarit, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Juha Tapio sekä Kaija Koo.

  Gold VIP- ja Silver VIP-lipuilla ovet auki klo 17.00, ruokailu klo 17.00–19.00. Festivaalilipuilla ovet auki klo 17.30. K-18.

  Lauantai 24.11.2018 Showtime klo 17.15

  Laura Voutilainen, Jonne Aaron, Anna Puu, Neljänsuora ja Lauri Tähkä

  Gold VIP- ja Silver VIP-lipuilla: ovet auki klo 15.45, ruokailu klo 15.45–17.45. Festivaalilipuilla ovet auki klo 16.15. K-18.

  Liput:
  yksi päivä 42 € / kaksi päivää 69 €,
  Silver VIP: yksi päivä 69 € / kaksi päivää 119 €,
  Gold VIP: yksi päivä 89 €.
  K-18. Lisätiedot: www.tiketti.fi, www.lippu.fi.


  Tapahtuma > Keikat


  Iskelmä Pikkujoulu 2018: Elias Kaskinen & Päivän Sankarit, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Juha Tapio ja Kaija Koo
  pe 23.11.
  18:30
  Hintaluokka: 42 €
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  TähtiAreena

  TähtiAreena
  Ilmailunkatu 20
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä