Improjamit: Snorkkeli

  ke 20.11.
  19:00
  Teerenpeli Tampere | Hämeenkatu 25, Tampere | iCal

  Tampereen Teerenpelissä on keskiviikkona 20.11. luvassa naurua, kohtauksia, tarinoita, mokia, hauskanpitoa ja muihin valloittaviin improihmisiin tutustumista, sillä paikalla on Improvisaatioteatteri Snorkkeli.

  VINKKI! Voit osallistua itsekin esitykseen: Tule paikalle, ilmottaudu lavalle tai tule vain katsomaan – it’s all up to you!

  Iltaa emännöi improvisaatioteatteri Snorkkelin multitalent, upea ja valovoimainen Jenna Teinilä. Uskaliaita jamittelelijoita side coachaamassa myös muita huikeita Snorkkeleita. Tämä on siis mahdollisuutesti päästä lavalle yhdessä Snorkkelien kanssa!

  Tampereen Improvisaatioteatteri Snorkkeli on saanut alkunsa pilkkeestä silmäkulmasta ysärin lopulla. Snorkkeli on esiintynyt vuosien aikana mm. baareissa, teattereissa, klubeilla, Särkänniemessä, kouluissa, olohuoneissa sekä kesäteattereissa.


  Tapahtuma > Stand up


  Improjamit: Snorkkeli
  ke 20.11.
  19:00
  Hintaluokka: vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Teerenpeli Tampere

  Teerenpeli Tampere
  Hämeenkatu 25
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Seurusteluravintola Teerenpeli on monipuolinen ravintola, joka myy oman panimon ja tislaamon tuotteita kuten oluita, viskejä ja siidereitä. Teerenpeleissä on tarjolla aina myös pientä suolapalaa valomerkkiin asti. Ravintolakulttuurin saralla Teerenpeli on pioneeri Tampereella.

  Ravintolaesittely:
  Teerenpeli Tampere

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä