Höyrylaiva Tarjanne seilaa Näsijärvelle – Gallen-Kallelan suunnittelema ravintolalaiva seilaa ulapalle

  Tekemistä Tampereella ja Pirkanmaalla
  Patruunan polku vie Näsijärven pohjoisille rannoille, Ruovedelle, Virroille, ja Mänttä-Vilppulaan. Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistojen lisäksi vierailla voi vaikkapa Torisevan rotkojärvillä.
  ke 4.8. 10:00
  S/S Tarjanne | Mustanlahden satama, Tampere | iCal

  Maailman vanhin yhtäjaksoisesti samalla linjalla kulkeva matkustajahöyrylaiva S/S Tarjanne on kulkenut uskollisesti jo yli sata vuotta Tampereen Mustanlahden satamasta Virroille ja takaisin kahden päivän mittaista reittiään.

  Välisatamista ja Virroilta löytyy Pirkanmaan kauneimmat maaseutumaisemat ja erämaat luontokohteineen.

  TOIMITUKSEN VINKKI! Tarjanne lipuu Näsijärven aalloilla keskiviikosta lauantaihin kesällä 2021.
  Kuuluisan höyrypillin vihellyksen kuulet siis Mustanlahden satamassa neljänä päivänä viikossa.
  Yhdistämällä reittiliikenteeseen joko menon tai paluun pyörällä tai bussilla, voit lähteä Tampereelta viettämään sisävesiristemistä haluamasi päivänä. Tampereelta lähdöt ovat keskiviikkoisin ja perjantaisin Tarjanteella. Torstaisin ja lauantaisin aloitat haluamallasi kulkuvälineellä esimerkiksi Ruovedelle, josta laiva lähtee paluumatkalle klo 13.30 kohti Tamperetta.

  Laivamatkan voi toteuttaa monella tavalla: meno-paluuna samana päivänä yhdistäen siihen pakettimatkaan kuuluvan bussikuljetuksen tai risteillen niin, että matkustaja hankkii itselleen majoituksen. Myös laivalla majoittumista voi tiedustella Hopealinjoilta, sillä Tarjanteella on hyttejä, joissa voi majoittautua.

  Kesällä 2021 bussikujetukset matkan päätteeksi Virroilta Ruoveden kautta Tampereelle järjestää Hopealinjat yhdessä Bussi-Manninen Oy:n kanssa.
  OHJE: Lipputyyppiä valitessasi, muista valita Virtain kierros lipputyypiksi, jotta varmistat paikkasi paluubussissa. Virtain kierrokset ovat myynnissä 16.6.-13.8. välisenä aikana.
  Bike &  Boat -paketti yhdistää höyrylaiva Tarjanteen reittimatkan sekä kesäisen pyöräretken Runoilijan tien idyllisissä maisemissa.

  tarjanne ruokasali 2 siivet ja sarvet

  Tarjanne on suunniteltu ravintolalaivaksi. Lue ruokailusalongista, joka on Akseli Gallen-Kallelan suunnittelema. Laivareitin varrella Tarjanne lipuu myös hänen erämaa-ateljeensa, Kalelan ohi.

  Tarjanne tarjoaa uudistunutta ruokaa ja rauhoittavaa järviluontoa laineilla

  Voit yhdistää pyöräretkeen laivamatkan höyrylaiva Tarjanteella ja yhdistää siihen tutustumisen Tampereen pohjoispuolisiin kansallispuistoihin, kuten Helvetinjärveen. Kuva Visit Tampere, Laura Vanzo.


  Tapahtuma > Elämykset & huvit


  Höyrylaiva Tarjanne seilaa Näsijärvelle – Gallen-Kallelan suunnittelema ravintolalaiva seilaa ulapalle
  ke 4.8.
  10:00
  Hintaluokka: Useita hintoja Hopealinjat.fi
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  S/S Tarjanne

  S/S Tarjanne
  Mustanlahden satama
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä