How Glad I Am – A Tribute to Nancy Wilson: + DJ Kallio

  la 7.3.
  22:00
  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Grammy-palkitun laulaja Nancy Wilsonin uraa ja säkenöiviä lahjoja juhlistava tribuuttikonsertti How Glad I Am – A Tribute to Nancy Wilson saapuu lauantaina 7.3. Telakalle Kielo Kärkkäisen tulkitsemana.

  Illan levymusiikista vastaa Nancynsa kuunnellut DJ Kallio, joka pyöräyttelee viinyylikiekkoja otsikolla LADIES IN SATIN ennen konserttia ja sen jälkeen.

  Kielo Kärkkäinen / laulu
  Sami Sippola / tenorisaksofoni
  Matti Salo / kitara
  Inari Ruonamaa / basso
  Sebastian Krühn / rummut

  Nancy Wilson (1937-2018) oli pitkän uran tehnyt amerikkalainen laulaja ja näyttelijä, joka tunnetaan erityisesti ilmiömäisestä kyvystään käsitellä laulujen tekstiä ja nostaa esiin sanojen merkitys. Vahva tulkitsija otti urallaan myös vahvasti kantaa naisten ja mustien oikeuksiin. Wilson ei itse kutsunut itseään jazz-laulajaksi, mutta levytti mittavan määrän jazzstandardeja. Hänen tunnetuimpia levytyksiään ovat Guess Who I Saw Today ja Cannonball Adderleyn kanssa tehdyn yhteislevyn kappale Save Your Love For Me.


  Tapahtuma > Jazz


  How Glad I Am – A Tribute to Nancy Wilson: + DJ Kallio
  la 7.3.
  22:00
  Hintaluokka: 5
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä