Hot Heros Jazzclub feat. Jussi Halme

  Hot Heros: Ville Rauhala, Janne Tuomi, Sami Sippola
  ke 13.11.
  19:00
  Arthouse Cafe Kehräsaari | Kehräsaari, Tampere | iCal

  Keskiviikkona 13.11. päästään jälleen nauttimaan Hot Heros Jazz Clubilla tamperelaisten omien tähtien musiikista. Tamperelaisen Hot Heros kokoonpanon jazzklubisarja starttasi tänä keväänä Arthouse Cafe Kehräsaaressa ja klubiilloissa on nähty myös useita vieraita. Tällä kertaa vieraana on ylöjärveläinen kosketinsoittaja ja säveltäjä Jussi Halme, jonka sävellyksiä ovat mm. legendaaristen Hyvien herrojen tunnusmusiikki.

  Hot Heros esitteli aiemmin tänä vuonna uuden albuminsa, Folk Jazz From Finland -levyn, joka avaa nimensä mukaisesti ikkunan kansansävelmien maailmasta ponnistaen vapaan improvisaation suureen maailmaan.

  Arthouse Cafe Kehräsaari – Tampereen monimuotoisin pikkuklubi

  Uusissa keittiö- ja salikäsissä Arthouse Cafe Kehräsaari on tämän hetken mielenkiintoisimpia gastrobaareja Tampereella. Samassa tilassa yhdistyvät taide, musiikkiklubi ja gastronomia. Christina Suomisen, Teija Vainiolan ja Ilkka Isotalon boheemi baarimainen kahvila ja musiikkiklubi tarkoittaa hyvää synergiaa Niagara-elokuvateatterin kanssa, omaperäistä leffapurtavaa ja tietenkin laatujuotavaa.

  Ruokasaralla pääroolissa poseeraa smørrebrød ja vaihtuvat ruokateemat tapahtumamuodossa, tapahtumasaralla kosolti tapahtuvia DJ- ja muita musiikki- ynnä mediapuolen akteja.

  Arthouse Cafe Kehräsaari tuo smørrebrødit ja leffaherkut hyppysiin elokuvateatterin yhteydessä


  Tapahtuma


  Hot Heros Jazzclub feat. Jussi Halme
  ke 13.11.
  19:00
  Hintaluokka: vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Arthouse Cafe Kehräsaari

  Arthouse Cafe Kehräsaari
  Kehräsaari
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä