Down Home Kivi: Shannon McNally & Brett Hughess (USA)

to 7.3.
21:30
Kulttuuriravintola Kivi | Kivi Keskustori 2, Tampere | iCal

Down Home Kiven bluesillassa Kulttuuriravintola Kivessä nähdään torstaina 7.3.  yksi parhaista americana tulkitsijoista, Shannon McNally, joka nousee lavalle yhdessä Brett Hughesin kanssa.

Shannon McNally aloitti muusikon uransa kotimaassaan yli 20 vuotta sitten. Shannon syntyi ja vietti nuoruutensa New Yorkissa ja kiinnostui jo varhain musiikista. Hän on sittemmin asunut Mississippissä ja Teksasissa mutta tärkeimmät musiikilliset vaikutteet tulevat New Orleansissa vietetyistä vuosista.

Shannon McNally on laulaja-lauluntekijä, jolla on poikkeuksellisen voimakas mutta samalla herkkä lauluääni. Kitaristina hän on myös monipuolinen ja häntä kutsutaan usein muusikon muusikoksi. Häntä on verrattu sellaisiin laulajiin kuin Sheryl Crow, Emmylou Harris ja Rosanne Cash. Shannonin lavakarisma on ainutlaatuista ja hänen esiinymisiään leimaa magneettisuus. Hänen musiikkinsa on tyylikäs yhdistelmä folkia, bluesia, kantria, soulia ja rokkia. Albumeja hän on julkaissut tähän mennessä kymmenen. Uusin, ”Black Irish”, on legendaarisen Rodney Crowellin tuottama. Crowell kommentoi yhteistyötä näin: ”Toivon, että musiikin ystävät ympäri maailman tulevat tietämään saman minkä minä ja monet muut jo tietävät. Tämä tyttö kuuluu Americana-musiikin parrasvaloihin”.

Shannon McNally – kitara ja laulu, Brett Hughes – kitara ja taustalaulu

Kivi kattaa ohjelmaa lavalle ja ruokaa pöytiin


Tapahtuma


Down Home Kivi: Shannon McNally & Brett Hughess (USA)
to 7.3.
21:30
Hintaluokka: 18/15
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

TapahtumapaikkaKulttuuriravintola Kivi ravintolaesittelyssä

KOHOKOHTIA

ti 5.3.20:00 RunokaraokeKulttuuriravintola Kivi
to 7.3.21:30 Down Home Kivi: Shannon McNally & Brett Hughess (USA)Kulttuuriravintola Kivi
ti 19.3.20:15 Café BarockKulttuuriravintola Kivi
ma 8.4.20:00 Häpeä! – Nolo komediaKulttuuriravintola Kivi
ti 23.4.20:15 Café BarockKulttuuriravintola Kivi