Down Home Kivi: Masa Orpana Honk -levynjulkaisukeikka

  Kuvassa Masa Orpana. Kuvaaja Jari Latomaa
  to 29.11.
  21:30
  Kulttuuriravintola Kivi | Kivi Keskustori 2, Tampere | iCal

  Kulttuuriravintola Kiven Down Home Kivi -bluesiltaan saapuu torstaina 29.11. levynjulkaisuiltaan huippufonisti Masa Orpanan  Masa Orpana Honk, jonka marraskuussa julkaistu albumi käyttää nimeä Rusty. Tässä avausraita The Dog.

  Masa (Matti-Juhani) Orpana on vuonna 1973 syntynyt kangasalalainen muusikko. Hänen instrumenttejaan ovat saksofonit, klarinetti, huilu ja kitara.

  Masa esiintyy oman Masa Orpana Honk -bändinsä kanssa ja on aktiivinen yhtyeissä Anssi Tikanmäki Orchestra, Rakka ja Jazzmuseo. Vuosien varrella hän on soittanut myös mm. yhtyeissä Groovy Eyes, Wiley Cousins Band, Olmarin Unioni, Honky Tonk Men, Anssi Tikanmäki Film Orchestra, Jazzgangsters, One O’Clock Humph ja Funky Kingstone. Lisäksi hän on toiminut teatteri- ja studiomuusikkona sekä opetustehtävissä.

  Masan omin tyyli käsittää rhythm and bluesia ja muuta juurimusiikkia, jazzia, improvisoitua musiikkia ja rockia. Masa on julkaissut omalla nimellään aiemmin kolme levyä: Honky Tonk Man (Alba Records 2005), Brothers (Alba 2008) ja Travelin’ Home (Alba 2014). Lisäksi hän esiintyy yhdessä Ville Rauhalan, Lauri Hannun ja Arto Piispasen kanssa levyllä Holy Land (Lusti Music 2014).

  Masa Orpana Honk: Masa Orpana – sax Jonni Seppälä – guitar Ville Vallila – bass Juppo Paavola – drums


  Tapahtuma


  Down Home Kivi: Masa Orpana Honk -levynjulkaisukeikka
  to 29.11.
  21:30
  Hintaluokka: tba
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka  Kulttuuriravintola Kivi ravintolaesittelyssä

  KOHOKOHTIA