Down Home Kivi: Mark Hummel & Tomi Leino Trio (USA/FIN)

  Eurooppalaisen ja maailmanlaajuisen bluesin huippukaartiin lukeutuva Tomi Leino trio on ilahduttanut blues & roots-kansaa klubeilla ja festivaaleilla jo monien vuosien ajan. Bändi tunnetaan erityisen tiukasti ja tyylikkäästi yhteenhitsautuneena liveyhtyeenä. Tänä vuonna trio juhlistaa kiertuettaan julkaisemalla uuden hienon albumin Hip shootin.
  to 15.11.
  21:30
  Kulttuuriravintola Kivi | Kivi Keskustori 2, Tampere | iCal

  Kulttuuriravintola Kiven Down Home Kivi -bluesiltaan torstaina 15.11. saapuu Californian blues-pääkaupungista Oaklandissa huuliharpisti ja laulusolisti Mark Hummel, joka esiintyy yhdessä Tomi Leino Trion kanssa.

  Hummel on huippusarjan bluesmuusikko ja yksi West Coast Blues -tyylisuunnan tärkeimmistä muusikoista.

  Vuosien varrella Mark Hummel on kehittänyt oman täysin tunnistettavan huuliharppusoundinsa. Hänen kanssaan musisoineet nuoremmat kollegat kehuvat kilvan CV-luetteloissaan soittaneensa hänen kanssaan. Hän on voittanut todella arvostetun Blues Music Award-palkinnon peräti kahdesti ja on saavuttanut useita Grammy-ehdokkuuksia. Lukuisat hienot albumit, alituiset kiertueet ja festivaaliesiintymiset ovat vakiinnuttaneet paikan blueseliitissä ympäri maailman! Kaiken tämän lisäksi Hummel on tuottanut lukuisia Blues Harmonica Blowout-konserttisarjoja. Näissä suuren suosion saavuttaneissa suurenmoisissa konserteissa hän on esiintynyt kaikkien merkittävien bluesharpistien kanssa.

  Säestyksestä vastaa Tomi Leino Trio, jonka kitaristi ja laulaja Tomi Leino tunnetaan oman yhtyeensä ohella myös Down Home Kiven kävijöille kovin rakkaaksi muodostuneesta ruotsalais-englantilais-suomalaisesta Trickbag-yhtyeestä.


  Tapahtuma


  Down Home Kivi: Mark Hummel & Tomi Leino Trio (USA/FIN)
  to 15.11.
  21:30
  Hintaluokka: 23/20
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka  Kulttuuriravintola Kivi ravintolaesittelyssä

  KOHOKOHTIA

  ti 2.7.18:00 Kiven Groove-illat: DJ JuissiKulttuuriravintola Kivi
  ti 16.7.18:00 Kiven Groove-illat: DJ JuissiKulttuuriravintola Kivi
  ti 30.7.18:00 Kiven Groove-illat: DJ JuissiKulttuuriravintola Kivi
  ti 13.8.18:00 Kiven Groove-illat: DJ JuissiKulttuuriravintola Kivi
  to 19.9.20:00 Häpeä! – Nolo komediaKulttuuriravintola Kivi
  la 21.9.20:00 Häpeä! – Nolo komediaKulttuuriravintola Kivi