Down Home Kivi: Ile Rantamäki Blues Brokers featuring Jukka Gustafsson

  to 19.1.
  21:30
  Kulttuuriravintola Kivi | Kivi Keskustori 2, Tampere | iCal

  Wigwam-legendan ensivisiitti Down Home Kivessä

  Brittiblues on upeaa tavaraa ja nyt sitä on vihdoinkin saatavilla. Monet alkujaan 1960-luvun loppupuolella bluesiin tutustuneet ja hurahtaneet ovat alun pitäen kuulleet taitureita, kuten John Mayall’s Bluesbreakersia, Peter Green’s Fleetwood Macia, Mick Tayloria, Jeff Beckiä ja Eric Claptonia.

  Hyvin autenttisella otteella aoittava Ilkka Rantamäki & The  Bluesbrokers sukeltaa sumuisen nostalgiseen 60-luvun Lontooseen, jolloin edellämainitut kitaristit olivat ”kukkulan kuninkaita”.  Yhtyeen liiderinä ja kitaristina toimiva Varsinais-Suomen läänintaiteilija Ilkka Rantamäki vaikutti aikoinaan kuuluisassa ja hyvin suositussa Bluesshakers-bändissä. Hän on kuunnellut ja soittanut bluesia nuoresta lähtien.

  Suomalaisen rytmimusiikin veteraani Jukka Gustavson puolestaan tunnetaan legendaarisen Wigwam-yhtyeen huippuhyvänä laulajana, kosketinsoittajana, säveltäjänä ja sanoittajana. Hän on jättänyt suuren jäljen suomalaisen musiikin historiaan jo 70-luvulta lähtien. Wigwam-vuosien jälkeen Jukka on jatkanut vuosikymmenten varrella sujuvasti blues & rootsin, cooljazzin ja funkin suuntaan. Viime vuosina mies on soittanut mm. Hoedownissa ja SF-Bluesissa, vieraillut lukemattomilla levytyksillä sekä tehnyt merkittävää soolouraa peräti 11 oman albumin verran

  BluesLovers ry on 1980-luvun loppupuolella perustettu tamperelainen elävän musiikin blues & roots-musiikkiyhdistys, joka järjesti mm. 90-luvun alun legendoiksi muodostuneet Klubiblues- sekä Talviblues-festivaalit.


  Tapahtuma > Jazz


  Down Home Kivi: Ile Rantamäki Blues Brokers featuring Jukka Gustafsson
  to 19.1.
  21:30
  Hintaluokka: 15/18
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Kulttuuriravintola Kivi

  Kulttuuriravintola Kivi
  Kivi Keskustori 2
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuriravintola Kivi ravintolaesittelyssä

  KOHOKOHTIA

  pe 17.7.17:00 - 20:00 DJ Juissi tuo groovit rytmit Kiven kesäterassillaKulttuuriravintola Kivi
  pe 24.7.17:00 - 20:00 DJ Juissi tuo groovit rytmit Kiven kesäterassillaKulttuuriravintola Kivi
  pe 31.7.17:00 - 20:00 DJ Juissi tuo groovit rytmit Kiven kesäterassillaKulttuuriravintola Kivi