[TAPAHTUMA ALKANUT JA MAHDOLLISESTI MENNYT]
TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU
TAPAHTUMAKALENTERI
Tunnelmallinen Tiiliholvi-ravintolan sisäpihan pikku-ravintola Holvin Piha nousee loistoonsa pikujoulukauden suosituimpana iltana.
Tiiliholvin keittiömestari Pietari Parkkonen on koonnut 10-ruokalajin menuun syksyn antimia sekä huikeita makuja, joissa on mukana myös riistaa hirven ja sorsan muodossa.
– Pieneen ravintolaamme mahtuu kerralla vain 22-henkilöä, joten paikat täyttyvät varmasti, kertoo ravintolapäällikkö Sami Mäyrä. Menun rinnalla maistellaan juomapaketin muodossa upeita tuotteita pitkin maailmaa.
MENU
Amuse Bouche
Tatticappucino
Kantarellibrule
Kurpitsagazpacho
Kyrösjärven kuhaa
Wanantaan Kartanon sorsaa
Hirven ulkofilettä
Kuusenkerkkägranite
Mustikkaa ja valkosuklaata
Petit Fours
Menu 120€
Juomapaketti 60€
Tapahtumat > Ravintolat
Holvin Pihan kymmenen ruokalajin illallinen
pe 24.11. - la 25.11.Hintaluokka: MENU
Tapahtuma verkossa
PIKKUJOULUAJAN RAVINTOLAVINKKI
Tapahtumapaikka
Ravintola Tiiliholvi Kauppakatu 10 Tampere Hotellit läheisyydessä |
Tunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Reippaasti yli 40-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.
PÖYTÄVARAUS ILLALLISLAHJAKORTTI
Ravintolaesittely: Ravintola Tiiliholvi