Hit the Breaks: The Soul Surfers (RUS) & The Funky Sound Foundation

  pe 17.1.
  21:00
  G Livelab Tampere | Puutarhakatu 1, Tampere | iCal

  Perjantaina 17.1. Tampereen G Livelabin Hit The Breaks! -klubin lavalle nousee The Soul Surfers (RUS), joka nähdään ensimmäisen kerran kiertueella Suomessa.

  The Soul Surfers on Venäjän Novgorodista ponnistava funk-yhtye, jonka perusti rumpali Igor Zhukovsky. Yhtye sekoittaa musiikissaan juurevaa funk-musiikkia, psykedeelistä rokkia ja eksoottista soulia. The Soul Surfers on julkaissut musiikkia useille merkittäville levy-yhtiöille kuten Funk Night, Ubiquity ja Spasibo Records ja saavuttanut vahvan fanipohjan ympäri maailmaa. Yhtye on esiintynyt lukuisilla festivaaleilla Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi-Idässä sekä Venäjällä. Kokoonpanon musiikki voi kuulla myös 20th Century Foxin dokumentissa Glee sekä Let It Soul. Yhtye työskentelee tällä hetkellä myös Grammy-valitun säveltäjän Janko Nilovicin kanssa.

  Bändin lisäksi klubikansaa villitsee DJ Mista Tibbz. DJ Mista Tibbz on helsinkiläinen pitkän linjan DJ ja musiikkiharrastaja, joka tunnetaan mm. työstään Hiihtopipo ja Kavallus Showsta Bassoradiolla sekä keikoistaan ympäri Suomen. Mista Tibbzin matka musiikin parissa alkoi jo 1980-luvulla ja sen myös kuulee hänen levyvalinnoissaan. Luvassa eksklusiivisia valintoja funkin, soulin, afron ja lattarifunkin maailmasta.


  Tapahtuma > Jazz


  Hit the Breaks: The Soul Surfers (RUS) & The Funky Sound Foundation
  pe 17.1.
  21:00
  Hintaluokka: 18
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  G Livelab Tampere

  G Livelab Tampere
  Puutarhakatu 1
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  to 13.8.19:00 Maritta Kuula & Karvanopat G LivelabissaG Livelab Tampere