Heikki Vilja, Tommi Mujunen, Eero Corso ja Kimmo Aro

  Miehet ja mikki - stand up -klubi Tampereella
  la 11.12. 18:00
  Teerenpeli Tampere | Hämeenkatu 25, Tampere | iCal

  Tampereen Teerenpelissä koetaan lauantaina 11.12. spektaakkelimainen stand up -iloitteluilta, jossa neljä hyvin erilaista koomikkoa taltioi juttujansa videolle jälkipolvilta piilotettavaksi.

  Mukana illassa ovat stand up -koomikot Heikki Vilja, Tommi Mujunen, Eero Corso ja Kimmo Aro.

  Heikki Vilja
  Keikoillaan Heikki puhuu itselleen tärkeistä asioista, kuten itsestään. Tämä oman elämänsä supersankari katsoo elämää hyvinkin rehellisestä, ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Mikä tärkeintä, Heikki on hauskaa seuraa.

  Tommi Mujunen
  Sympaattinen, empaattinen ja telepaattinen Tommi on tarinankertoja jumalan armosta. Usein Tommin tarinat syntyvät, kasvavat, mutta hyvin harvoin kuolevat lavalla, joten hänen kanssaan vietät aina ainutlaatuisia ja hulvattomia hetkiä.

  Eero Corso
  Sympaattinen, psykopaattinen ja aristokraattinen Eero on vitsinkertoja saatanan armosta. Tämän miehen show´n jälkeen voi olla posket ja vatsalihakset kipeänä, mikäli Eeron kaverit vetävät sinua kunnolla turpaan.

  Kimmo Aro
  Viimeisenä ja vähäisimpänä porukan kuopus (koomikon iässä) Kimmo. Tämä leppoisa veijari ja toisten elämän antisankari kertoilee itseironisesti tositarinoita elävästä elämästä ja eläviä tarinoita tosielämästä.

  Showtime: klo 18:00, saavuthan paikalle ajoissa.


  Tapahtumat > Keikat


  Heikki Vilja, Tommi Mujunen, Eero Corso ja Kimmo Aro
  la 11.12.
  18:00
  Hintaluokka: 20 Holvi.com
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Teerenpeli Tampere

  Teerenpeli Tampere
  Hämeenkatu 25
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Seurusteluravintola Teerenpeli on monipuolinen ravintola, joka myy oman panimon ja tislaamon tuotteita kuten oluita, viskejä ja siidereitä. Teerenpeleissä on tarjolla aina myös pientä suolapalaa valomerkkiin asti. Ravintolakulttuurin saralla Teerenpeli on pioneeri Tampereella.

  Ravintolaesittely:
  Teerenpeli Tampere

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä