Gastropub Tuulensuun klassikkosunnuntai

su 13.1.

Gastropub Tuulensuu | Hämeenpuisto 23, Tampere | iCal

Gastropub Tuulensuu nostaa joka sunnuntai esille jonkun klassikkoannoksen Euroopan keittiöistä, mutta myös kansainvälisiä makulegendoja. Tarjolle tulee sellaisia annoksia, joita syystä tai toisesta olisi liian haasteellista tehdä normilistalle. Päivän tempauksina ne kuitenkin onnistuvat hienosti ja tarjoavat tilaisuuden ehtaan makumatkailuun.

SUNNUNTAINA 6.1.2019 Oskarin Leike 25€. Mehevä vasikanleike, ravunpyrstöjä ja parsaa. Leikemaailman ehdotonta klassikko-osastoa!

SUNNUNTAINA 13.1. Vorschmack 25€. Nyt ei tarvitse matkustaa Mikkelin Päämajaan asti saadakseen nauttia Marskin suuresta herkusta! Snapsit piripintaan ja laatuolutta lasiin!

SUNNUNTAINA 20.1. Blinit 20€. Talvisesongin itseoikeutettu tähti rapeaksi paistettuna mädin, sipulin ja smetanan kera. Ja koska ollaan Tuulensuussa niin snapsi- ja Riesling-valikoimaa löytyy makuelämystä tukemaan…

SUNNUNTAINA 27.1. Madekeitto 15€. Tammikuun viileän vesien kaunotar saapuu perinteisen, höyryävän kuuman ja herkullisen keiton muodossa! Herkkusuiden unelmasunnuntai!

SU 6.1. | Oskarin leike esittäytyy Tuulensuussa: Gastropub sulostuttaa sunnuntait klassikkoannoksilla


Tapahtuma


Gastropub Tuulensuun klassikkosunnuntai
su 13.1.

Hintaluokka:
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

Tapahtumapaikka


Gastropub Tuulensuu

Gastropub Tuulensuu
Hämeenpuisto 23
Tampere

Hotellit läheisyydessä


Gastropub Tuulensuu ravintolaesittelyssä

KOHOKOHTIA

su 20.1. Gastropub Tuulensuun klassikkosunnuntaiGastropub Tuulensuu
su 27.1. Gastropub Tuulensuun klassikkosunnuntaiGastropub Tuulensuu