Gastropub Tuulensuun klassikkosunnuntai

  su 13.1.
  15:00 - 23:59
  Gastropub Tuulensuu | Hämeenpuisto 23, Tampere | iCal

   

  Gastropub Tuulensuu nostaa joka sunnuntai esille jonkun klassikkoannoksen Euroopan keittiöistä, mutta myös kansainvälisiä makulegendoja. Tarjolle tulee sellaisia annoksia, joita syystä tai toisesta olisi liian haasteellista tehdä normilistalle. Päivän tempauksina ne kuitenkin onnistuvat hienosti ja tarjoavat tilaisuuden ehtaan makumatkailuun.

  SUNNUNTAINA 27.1. Madekeitto 15€. Tammikuun viileän vesien kaunotar saapuu perinteisen, höyryävän kuuman ja herkullisen keiton muodossa! Herkkusuiden unelmasunnuntai!

  SUNNUNTAINA 3.2. Choucroute 23€. Ranskan Alsacen ruokaisa perinneruoka jossa hapankaalia, perunaa, makkaroita ja lihaa. Gewürztramineria lasiin…

  SUNNUNTAINA 10.2. Hutspot 23€. Flaamilainen vihannesmuusi lihojen ja makkaroiden kera.

  SUNNUNTAINA 17.2. Kievin kanaa 24,50€. Kanaruokien ehdotonta klassikko-osastoa! Rapeaa täytettyä kanafilettä herkullisten lisukkeiden kera.

  SUNNUNTAINA 24.2. Osso Buccoa ja Risottoa 25€. Pitkään hautunutta hänränhäntää ja höyryävää risottoa niinkuin mamma sen tekee Milanossa.  Ja löytyy hyvä valikoima Italian punkkuja kyytipojaksi koska Tuulensuu…

  SUNNUNTAINA 3.3. Hernekeittoa 10€ ja Laskiaspulla 4€. Laskiaissununtain kunniaksi keitämme ison kattilallisen aitoa maistuvaa Hernekeittoa ja pyöräytämme muhkeat laskiaspullat.

  SUNNUNTAINA 10.3. Lammas Tagine ja Couscous 24€. Tuulensuu goes Marrakech!

  SUNNUNTAINA 17.3. Irish Breakfast 15€. St Patrick’s Dayn kunniaksi tarjolla aito irlantilainen breku! Rentoa tunnelmaa ja Stouttia lasiin.

  SU 3.3. | Hernekeittoa & laskiaispullaa Tuulensuussa: Gastropub sulostuttaa sunnuntait klassikkoannoksilla


  Tapahtuma


  Gastropub Tuulensuun klassikkosunnuntai
  su 13.1.
  15:00 - 23:59
  Hintaluokka:
  Tapahtuma verkossa
  Tapahtumapaikan esittely

  Tapahtumapaikka


  Gastropub Tuulensuu

  Gastropub Tuulensuu
  Hämeenpuisto 23
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Gastropub Tuulensuu ravintolaesittelyssä

  KOHOKOHTIA

  to 21.3. Goût de France -menu Gastropub TuulensuussaGastropub Tuulensuu