Ganes-musikaali

  la 10.11.
  17:00
  Yo-talo | Kauppakatu 10, Tampere | iCal

  Suomen Musiikkiteatterin Ganes-musikaali vie matkalle Remun ja Suomen legendaarisimman rock-yhtyeen, Hurriganesin maailmaan. Musikaalin suojelijana toimii itse Remu Aaltonen.

  Vuonna 1971 Remu, Ile Kallio ja Cisse Häkkinen perustivat Hurriganes-yhtyeen, joka teki lähtemättömän vaikutuksen suomalaiseen rock-historiaan. Remu Aaltonen on the Great  Grandfather of Rock’n Roll.

  Hän on yksi Suomen persoonallisimmista rock-hahmoista. Musikaalissa häntä tulkitsee    Swedish True Talent kilpailun voittaja, ja Freddie Mercuryäkin esittävä Dimitri Keiski. Cisse Häkkistä esittää artisti ja basisti Ilari Hämäläinen. Albert Järvisen roolissa taituroi kitaravirtuoosi Erik Valkama, ja hänet nähdään myös Ile Kalliona. Managerina, vankilan opettajana, Mikko Alatalona, poliisipäällikkönä ja monissa muissa rooleissa hauskuuttavat musiikkiteatterin tähti Ari Myllyselkä ja Juha Kinnunen. Remun elämän varrella tärkeitä naishahmoja ovat olleet mm. äiti, isoäiti ja tyttöystävät. Heitä tulkitsevat mm. Elisa ja Sonja Lairikko. Musikaalissa nähdään välähdyksiä myös Remun värikkäästä lapsuudesta.

  Musikaalissa kuullaan kaikki Hurriganesin parhaimmat hitit, Get Onesta My Only Oneen ja Hot Wheelsistä Bourbon Streetiin. Vauhtia pitävät myös upeat tanssijat pukuineen

  Ensi-ilta 26.01.2018


  Tapahtuma > Keikat


  Ganes-musikaali
  la 10.11.
  17:00
  Hintaluokka: 43 Ticketmaster.fi
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Yo-talo

  Yo-talo
  Kauppakatu 10
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  pe 2.10.21:00 Kolmas NainenYo-talo