G Livejam feat. Yona

  to 9.7.
  19:00
  G Livelab Tampere | Puutarhakatu 1, Tampere | iCal

  Tampereen G Livelab aloittaa syyskaudella huippumuusikoiden tähdittämät G Livejam -jami-illat ja juhlii jamien avausta jo heinäkuussa. Illan artistivieraana nähdään Yona.

  G Livejam on kaikille avoin ja tasa-arvoinen jami-ilta. Kuukausittain pyörivässä klubissa tullaan näkemään aina vaihtuva artistivieras sekä pirkanmaalaisista muusikoista koostuva, niinikään vaihtuva houseband.

  Illan aluksi artisti esittää yhden setin verran lempimusiikkiaan yhdessä housebandin sekä G Livejam -klubin vetäjien Markus Pajakkalan ja Juho Kanervon kanssa. Klubin tarkoituksena on esitellä vaihtuvien artistiensa myötä eri musiikkityylejä. Soiton lomassa keskustellaan artistin kanssa elämästä sekä hänen valitsemastaan musiikista.

  G Livejamin ensimmäiseksi artistivieraaksi on lupautunut pitkää keikkataukoa nauttiva ihastuttava laulaja-lauluntekijä Yona. Hän on valinnut settiinsä omia suosikki-ikivihreitä, pääosin suomen kielellä laulettuna.

  Rupattelujen ja Yonan artistisetin jälkeen alkaa illan pääasia: JAMIT! Jokainen paikallaolija voi osallistua jameihin hyppäämällä lavalle ja liittymällä spontaaniin musisointiin. G Livelab Tampere tarjoaa kuukausittaisille jammaajilleen perinteiset bändi-instrumentit käyttöönsä. Lavalle voi toki ottaa myös oman soittimensa ja liittyä esimerkiksi rock-iloitteluun vaikkapa henkilökohtaisella oboellaan. Kaikki rajat on tehty rikottavaksi, ja yhdessä tekeminen onkin illan pääteema! Lämpimästi tervetuloa mukaan.

  Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton.


  Tapahtuma > Keikat


  G Livejam feat. Yona
  to 9.7.
  19:00
  Hintaluokka: vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  G Livelab Tampere

  G Livelab Tampere
  Puutarhakatu 1
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  to 8.7. - la 10.7. G Livefest 8.-10.7.2021G Livelab Tampere
  ti 7.9.19:00 Pauli Lyytinen Magnetia OrkesteriG Livelab Tampere