Frankly suosittelee maistamaan karitsan sisäfileetä ja uutta tapasmenua – myös sunnuntaisin

  to 17.10.

  Ravintola Frankly | Hallituskatu 22, Tampere | iCal

  Tamperelaisten suosikkiravintola Frankly lisäsi annoskavalkadiinsa syksyn uutuutena tapasmenun ja laajensi kattavasti aukiolojaan.

  Ravintolassa ruokalistat ovat uudistuneet ja sesonkeja seurailevan listan pääruokavaihtoehtoina tarjoillaan muun muassa mureaa Karitsan sisäfilettä, samettisen kurpitsapyreen ja tumman tomaattikastikkeen kanssa. Kasvisruokavalioisia hemmotellaan useiden annosten voimin. Talon kermainen metsäsienirisotto on saatavana myös vegaanisena.

  Valistunut kuluttaja suosii nykyään kotimaista ruokaa ja ekologisia vaihtoehtoja. Ravintolan kotisivuilta löytyy listattuna käytetyn lihan alkuperä ja sieltä löytyykin loistavia kotimaisia raaka-aineita, joita käytetään ravintolan annoksissa. Esimerkiksi kuha kalastetaan Pirkanmaan vesistöistä, kana ja nauta on kotimaista alkuperää naudan ulkofilettä lukuunottamatta. Uusi systeemi tarjoaa kuluttajalle mahdollisuuden tehdä oikean valinnan ja tietysti ravintolan henkilökunta auttaa valoinnoissa.

  Pikkujoulut lähestyvät ja myös Franklyllä on kabinetti

  Ravintola Franklyn tiloissa on viihtyisä kabinettitila, joka soveltuu 30 henkilölle. Kabinetissa voi järjestää esimerkiksi juhlia tai muita tilaisuuksia oman seurueen kesken.

  Franklyn täyteläistä suklaakakkua ja oman keittiön vadelmajäätelöä. Kuva: Frankly


  Tapahtuma > Ravintolat


  Frankly suosittelee maistamaan karitsan sisäfileetä ja uutta tapasmenua – myös sunnuntaisin
  to 17.10.

  Hintaluokka: Menu
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Ravintola Frankly

  Ravintola Frankly
  Hallituskatu 22
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä