Finlaysonin alueen juhlaviikonloppu

  Taidetta ja kattokävelyä. Cafe Katto toimii Finlaysonin tehdaskiinteistön huipulla.
  la 29.8. - su 30.8. 11:00
  Finlaysonin alue | Finlayson, Tampere | iCal

  Elokuun lopussa vietetään Finlaysonin alueen juhlaviikonloppua. Finlaysonin alueen 200-vuotisjuhlavuoden kunniaksi luvassa on mm. sirkustaidetta, musiikkia ja valoshow.

  Finlayson Art Area -taidetapahtuman päätösviikonloppua juhlitaan mm. vedostusnäytöksien, sirkuksellisen performanssin ja lastenkonsertin parissa. Juhlatunnelmissa mukana on myös Werstas, joka järjestää viikonloppuna maksuttomia opaskierroksia ja näyttelyt ovat avoinna sekä lauantaina että sunnuntaina.


  Tapahtumat > Elämykset & huvit


  Finlaysonin alueen juhlaviikonloppu
  la 29.8. - su 30.8.
  11:00
  Hintaluokka: vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Finlaysonin alue

  Finlaysonin alue
  Finlayson
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Finlaysonin alue sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Tammerkosken kansallismaisemassa. Alue tunnetaan teollisuuden ja palveluiden innovaattorina, jonka ympärille Tampere rakentui. Vuonna 1820 alueella käynnistynyt Finlaysonin puuvillateollisuus mahdollisti kaupungin nopean kasvun. Nykyään alue on modernisoitu monipuoliseksi liike-elämän, vapaa-ajan sekä kulttuuri- ja ravintolatoiminnan keskittymäksi. Alueella toimii noin 100 yritystä, ja vuokrattua toimitilaa on yhteensä noin 80 000 neliömetriä. Kiinteistöt omistaa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma. Alueella järjestetään myös runsaasti tapahtumia ympäri vuoden.
  www.finlaysoninalue.fi

  Finlaysonin alueella toimii ravintoloita, kuten Panimoravintola Plevna, Finlaysonin Palatsi. Alueen lähin hotelli löytyy heti Tammerkosken vastarannalta: Grand Hotel Tammer.

  Grand Hotel Tammer palaa juurilleen kansainvälisenä Radisson Blu Hotellina

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä