Finlayson Art Area

  Finlayson Art Area. Kuvaaja: Laura Vanzo, Visit Tampere
  ma 5.7. - su 22.8.
  Finlaysonin alue | Finlayson, Tampere | iCal

  Maksuton Finlayson Art Area virkistää Tampereen kesää ja Finlaysonin alueen kaupunkitilaa kotimaisten ja kansainvälisten huipputaiteilijoiden teoksilla ja poikkitaiteisilla projekteilla.

  Luvassa on tasokkaita taide-elämyksiä maalausten, valokuvataiteen, videoiden, lasitaiteen, installaatioiden, taidegrafiikan, veistosten ja katumaalausten parissa. Kohteet ovat sisägallerioissa, julkisissa tiloissa, alueen pihoilla, kaduilla sekä porraskäytävissä ja katolla. Kaikkiin näyttelyihin on yleisöllä ilmainen sisäänpääsy. Kesällä järjestetään paljon ilmaisohjelmaa, muun muassa opastettuja näyttelykierroksia. Finlayson Art Arean tuottaa Grafiikanpaja Himmelblau ja mahdollistaa alueen kiinteistöt omistava Varma.

  AVOINNA 18.6.-22.8. ti-pe 11-18, la-su 12-18

  Ilmaiskonsertit Tampereen Finlaysonin alueella kesällä 2021


  Tapahtuma > Elämykset & huvit


  Finlayson Art Area
  ma 5.7. - su 22.8.

  Hintaluokka: Vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Finlaysonin alue

  Finlaysonin alue
  Finlayson
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Finlaysonin alue sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa Tammerkosken kansallismaisemassa. Alue tunnetaan teollisuuden ja palveluiden innovaattorina, jonka ympärille Tampere rakentui. Vuonna 1820 alueella käynnistynyt Finlaysonin puuvillateollisuus mahdollisti kaupungin nopean kasvun. Nykyään alue on modernisoitu monipuoliseksi liike-elämän, vapaa-ajan sekä kulttuuri- ja ravintolatoiminnan keskittymäksi. Alueella toimii noin 100 yritystä, ja vuokrattua toimitilaa on yhteensä noin 80 000 neliömetriä. Kiinteistöt omistaa Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma. Alueella järjestetään myös runsaasti tapahtumia ympäri vuoden.
  www.finlaysoninalue.fi

  Finlaysonin alueella toimii ravintoloita, kuten Panimoravintola Plevna, Finlaysonin Palatsi. Alueen lähin hotelli löytyy heti Tammerkosken vastarannalta: Grand Hotel Tammer.

  Grand Hotel Tammer palaa juurilleen kansainvälisenä Radisson Blu Hotellina

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä