Feminist Comedy Night

pe 25.1.
21:00
Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

Viime syyskuussa Telakan loppuunmyynyt Feminist Comedy Night saapuu yleisön pyynnöstä uudelleen Tampereelle ja esiintyy Telakalla perjantai-iltana 25.1.2019.

Supersuosittu Feminist Comedy Night on naurattanut yleisöjä Helsingin Korjaamolla, ja viime vuonna kerran myös Telakalla. Edellinen ilta syyskuussa myi loppuun.

Rakastetun koomikko James Lórien MacDonaldin luotsaamalla klubilla ollaan rohkeasti vasemmalle kallellaan, ei naureta heikommille vaan lyödään ylöspäin, ja taistellaan seksismiä, homo- tai transfobiaa, rasismia ja muita syrjinnän muotoja vastaan. Klubin tavoitteena on antaa tilaa moninaisille tarinoille sekä naurattajille, joten tervetuloa mukaan ilakoimaan!

Illoissa puhutaan englantia ja suomea.

Pe 25.1. klo 21 (ovet 20:30)
Kesto: 2h (sis. tauon)
Ikäraja: K-18


Tapahtuma


Feminist Comedy Night
pe 25.1.
21:00
Hintaluokka: 10 Lippu.fi
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

Tapahtumapaikka


Telakka

Telakka
Tullikamarin aukio 3
Tampere

Hotellit läheisyydessä


Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

Ravintolaesittely: Telakka

Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

KOHOKOHTIA

pe 25.1.21:00 Feminist Comedy NightTelakka