Feminist Comedy Night: Pernilla Hammargren (SWE), Jamie MacDonald, Juuso Kekkonen & Elie Abraham

to 23.11.
19:00
Tampereen Ylioppilasteatteri | Itsenäisyydenkatu 12, Tampere | iCal

Helsingissä hurmannut Feminist Comedy Night vierailee torstaina 23.11. Tampereen Ylioppilasteatterilla, ja tuo mukanaan myös ensimmäisen kansainvälisen koomikkovieraansa.

Stand up – koomikko Jamie MacDonaldin luotsaama supersuosittu Feminist Comedy Night on feministinen komediaklubi, jossa haistatetaan pitkät kulahtaneille stereotypioille ja tarjoillaan aimo annos tuoreita näkökulmia sekä mieleenpainuvan hyviä vitsejä. Klubin lavalle nousevat Suomen kiinnostavimmat vitsinikkarit ja kutkuttavimmat tarinankertojat – jopa keski-ikäiset heteromiehet!

Torstaina 23.11. klubi nähdään ensimmäistä kertaa Tampereella. Erikoisillan pääesiintyjänä nähdään tukholmalaiskoomikko Pernilla Hammargren. Klubin muusta huumoriannista vastaavat Jamie MacDonald, Juuso “Outo homo” Kekkonen sekä Elie Abraham. Kaikki esiintyjät puhuvat englantia.

Pernilla Hammargren on palkitun feministisen komediaklubi Stand Up Yoursin perustaja ja järjestäjä (yhdessä Shanthi Rydwall Menonin kanssa). Hän on esiintynyt lukuisilla festivaaleilla (mm. Women in Comedy – festivaaleilla Manchesterissa ja Lund Comedy Festivalilla Lundissa) sekä keikkaillut runsaasti ympäri Ruotsia. Hänen tuorein shownsa Homo Aloneo, kiertää nyt Ruotsia ja muuta Eurooppaa. Feminist Comedy Night on ylpeä voidessaan tuoda palasen Hammargrenin yksisarviskimalletaikaa Tampereelle ja Helsinkiin.

Vuoden koomikoksi 2016 Kallion komiikkafestivaaleilla palkittu Jamie MacDonald on – kuten hän itse asian ilmaisee – transsukupuolinen, homo, kinky ja, mikä pahinta, kanadalainen. Suomeen 15 vuotta sitten rantautunut MacDonald päätyi stand upin pariin viisi vuotta sitten, ja on nopeasti noussut yhdeksi Suomen kiinnostavimmista ja terävimmistä koomikoista. Hänet nähtiin vastikään myös Nelonen Stand Up – ohjelman toisella tuotantokaudella.

 


Tapahtuma


Feminist Comedy Night: Pernilla Hammargren (SWE), Jamie MacDonald, Juuso Kekkonen & Elie Abraham
to 23.11.
19:00
Hintaluokka: 12/8 Tiketti.fi
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

TapahtumapaikkaKOHOKOHTIA

Ilmoita tapahtuma tästä