Emma Gaalassa ensiesiintyvä Ville Valo & Agents myi Tullikamarin täyteen

  la 20.4.
  00:00
  Pakkahuone | Tullikamarinaukio 2, Tampere | iCal

  Ville Valo & Agents -yhtyeen ainutlaatuinen Tampereen live-esiintyminen nähdään 20.4. Tullikamarilla. Valitettavasti suosittu keikkapaikka on jo vuoden 2019 vaihteessa loppuunmyyty. Tavastian keikalle kävi samoin.

  Kiinnostus Ville Valo & Agents -yhtyeen keikoille on kova. Ensimmäinen live-esiintyminen tapahtuu Emma Gaalassa Hartwall Arenalla 2.2.2019.

  Odotettu  Rauli ”Badding” Somerjoen  lauluihin pohjautuva levy  Ville Valo & Agents  julkaistaan 15.2.2019, ja sen  jälkeen yhtye suuntaa tien päälle maaliskuussa.

  Albumilla on odotettavissa ennen kuulemattomia tulkintoja Badding-klassikoista, kuten  Tähdet tähdet,  Paratiisi  ja  Ikkunaprinsessa  sekä tietysti tuorein single  Orpolapsi kiurun.

  – Tuleva Ville Valo & Agents -kiertue on jo aika mones rundi meidän bändille. Metsäradiossa ollaan oltu vuodesta -79. Itse lähdin baanalle -74, seitsemäntoistavuotiaana, eli tuleva keikkakesä on mulle neljäskymmenesviides. Keikkamestat ja tienvarsinäkymät alkavat olla tuttuja, mutta  nyt on ilmassa uudenlaista jännitystä kun solistina on itse Musta Prinssi, Ville Valo, kitaralegenda Esa Pulliainen summaa.


  Tapahtuma > Keikat


  Emma Gaalassa ensiesiintyvä Ville Valo & Agents myi Tullikamarin täyteen
  la 20.4.
  00:00
  Hintaluokka: Loppuunmyyty
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Pakkahuone

  Pakkahuone
  Tullikamarinaukio 2
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA