Elifantree + JAF Trio + AINON

  Elifantree keikat Tampereella
  to 8.10.
  19:00
  G Livelab Tampere | Puutarhakatu 1, Tampere | iCal

  Tampereen G Livelabissa nähdään torstaina 8.10. kolme esiintyjää. G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla 70 hengen yleisökapasiteetilla.

  Vuonna 2007 perustetun Elifantreen musiikkia on verrattu Pablo Picasson, Charles Chaplinin ja David Lynchin töihin, runsaudensarveen, mystiseen satumetsään ja ties mihin – mutta ennen kaikkea kyse on kolmen taiteilijan näkemyksestä siitä, mitä musiikki voi olla. Elektroakustista kokeellista rytmimusiikkia luova Elifantree on laulun, saksofonin ja rumpujen päälle rakentuva trio, joka laajentaa äänimaailmaansa värikkaallä kirjolla soittimia. Yhtyeen tavaramerkkejä ovat elastiset groovet, virtuoottiset improvisaatiot sekä hurja live-energia.

  Elifantreen tulevan kuudennen albumin ensimmäinen single “Finland: Black Sheep” näki päivänvalon viime keväänä ja toinen single “Sweden: Gold Dust” ilmestyy 2. lokakuuta. Pitkäsoitto julkaistaan alkuvuodesta 2021 ja albumilla vierailee kahdeksan huippurumpalia eri puolilta maailmaa.

  JAF Trio, Kuva: Roope Pokki

  JAF Trio on vuonna 2017 perustettu tanskalais-suomalainen yhtye, jossa soittavat Adele Sauros (tenorisaksofoni ja sopraanosaksofoni), Joonas Tuuri (kontrabasso) ja Frederik Emil Bülow (rummut). Vain hieman yhtyeen perustamisen jälkeen JAF Trio sai vuoden 2017 We Jazz Rising Star -tittelin. Trion esikoislevy julkaistiin heinäkuussa 2020 We Jazz -levymerkin kautta.

  AINON on sellisti-säveltäjä Aino Juutilaisen vuonna 2017 perustama yhtye, jonka musiikissa on vaikutteita jazzista, nykymusiikista ja klassisesta musiikista. Musiikki on osittain improvisoitua ja osittain juuri tälle kokoonpanolle sävellettyä. Yhtyeen soittaessa jokaisen muusikon persoonallisuus saa tilaa luoden värikkään äänimaailman. AINON yhdistelee asioita vapaasti assosioiden ja tavoittaa kuuntelijan leikkisyydellään.


  Tapahtuma > Jazz


  Elifantree + JAF Trio + AINON
  to 8.10.
  19:00
  Hintaluokka: 30
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  G Livelab Tampere

  G Livelab Tampere
  Puutarhakatu 1
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä