Dreaming of Broadway

ke 29.11.
20:00
Kulttuuriravintola Kivi | Kivi Keskustori 2, Tampere | iCal

Dreaming of Broadway on kurkistus lavasteiden taakse musikaaliartistin elämään koe-esiintymisten, suurten tunteiden ja musikaalisävelmien viidakossa.

Näytelmä on Helena Rängmanin, Pyry Smolanderin ja pianisti Joonas Mikkilän tunteellinen, itseironinen ja koominen kokonaisuus koe-esiintymisrumbasta.

– Se on kurkistus näyttelijän absurdiin pääsykokeissa ramppaamiseen. Paljon enemmänhän tulee ”eitä” kuin ”juuta”. Valmistaudut kuitenkin viikkotolkulla ja esiinnyt lopulta muutaman minuutin. Vaikka et saisikaan osaa, sen ei saa antaa masentaa, Smolander kuvailee.

Helena ja Pyry ovat musiikkiteatterin tekijöitä. Heidän intohimonsa on laulaa, tanssia ja näytellä, mutta päästäkseen töihin heidän on joka kerta läpäistävä koe-esiintyminen. Elämä täyttyy musikaalisävelmistä, komiikasta ja suurista tunteista pääsykokeiden ympärillä. Mitä kokeissa oikeasti tapahtuu, kuinka tunnemyrskystä palaudutaan ja kuka roolin lopulta saa? Sen paljastaa Dreaming of BROADWAY – musikaaliartistin elämä.

Tällä hetkellä Helena ja Pyry ovat mukana Cats-musikaalissa.

Esitys sisältää mm. musiikkia teoksista Legally Blonde, Jekyll & Hyde, Cabaret, Mamma mia!, Moulin Rouge, Last 5 years, Les Miserables, Sunset Boulevard, Catch me if you can, Lainahöyhenissä ja Wicked.

Kuva: Villivisio Oy

Lue lisää aiheesta: Kivi kattaa ohjelmaa lavalle ja ruokaa pöytiin


Tapahtuma


Dreaming of Broadway
ke 29.11.
20:00
Hintaluokka: 20
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikan esittely

TapahtumapaikkaKulttuuriravintola Kivi ravintolaesittelyssä

KOHOKOHTIA

Ilmoita tapahtuma tästä